X

Εποικοδομητικές για τον υπουργό Υγείας οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ

Σε θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση του υπουργού Υγείας, 'Αδωνι Γεωργιάδη, με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ant1news

Οι βουλευτές παρουσίασαν στον υπουργό τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη μεταρρύθμιση στην ΠΦΥ, τις οποίες ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε εποικοδομητικές και ευχαρίστησε το ΠΑΣΟΚ για την υποστήριξη στο νομοσχέδιο.

«Μετά τη συζήτηση αποδείχθηκε ότι οι προτάσεις μας βοήθησαν ώστε να υπάρξει μια αλλαγή σε κατευθύνσεις και να υπάρξει μια ουσιαστική μεταρρύθμιση στον χώρο της Υγείας και της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης», δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής και υπεύθυνος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας και η γενική γραμματέας του υπουργείου Χριστίνα Παπανικολάου.

Την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Υγεία ζητά ο Αλέξης Τσίπρας

«Βραδυφλεγή βόμβα» για την ελληνική κοινωνία χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας το νομοσχέδιο για την Υγεία, ζητώντας την άμεση απόσυρση του από την κυβέρνηση.

Στη συνάντηση που είχε με το ΔΣ του Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ Αττικής ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για νομοσχέδιο «δώρο στα ιδιωτικά συμφέροντα», σημειώνοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου τρία εκατομμύρια ανασφάλιστοι πολίτες, στους οποίους θα προστεθούν και χιλιάδες ακόμη, από το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ, που δεν θα έχουν πρόσβαση σε πρωτοβάθμια φροντίδα.