X

Πάλεψε με καρχαρία και αμέσως μετά… πήγε για μπύρες

Ένας 24χρονος Νεοζηλανδός ξέφυγε από τα σαγόνια του καρχαρία και αφού έκανε μόνος του ράμματα, πήγε στην παμπ για μπύρες.

Ant1news

Ο 24χρονος Τζέιμς Γκραντ είχε πάει για ψαροντούφεκο με φίλους του στο Cosy Nook της Νέας Ζηλανδίας.

Ξαφνικά ένιωσε κάτι να τον τραβάει από το πόδι και ένα δυνατό πόνο. Πίστεψε πως κάποιος φίλος του έκανε πλάκα. «Γύρισα και είδα έναν καρχαρία, έπαθα σοκ», δήλωσε αργότερα.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, ο Τζέιμς Γκραντ έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και χτύπησε αρκετές φορές τον καρχαρία. «Δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά ήταν τα χτυπήματα, αλλά ήταν αρκετά για να τον κάνουν να με αφήσει και να απομακρυνθεί», είπε.

Κολύμπησε με τους φίλους του μέχρι την ακτή, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει η ζωή κάποιου. Ο 24χρονος, ο οποίος είναι εκπαιδευόμενος γιατρός, πήρε το κουτί των πρώτων βοηθειών που είχε στο αυτοκίνητο και έκανε μόνος του πρόχειρα ράμματα στο πόδι.

Οι φίλοι του είπαν στον 24χρονο να πάνε στο νοσοκομείο κι εκείνος συμφώνησε. Μόνο που… σταμάτησαν σε μία παμπ, για να πιουν μερικές μπύρες, προφανώς ανακουφισμένοι που απέφυγαν τα χειρότερα.

Ο Τζέιμς Γκραντ δηλώνει στα τηλεοπτικά συνεργεία ότι δε σκοπεύει να αφήσει το ψαροντούφεκο, που αποτελεί το αγαπημένο του χόμπι. Απλά στο μέλλον, θα είναι πιο προσεκτικός στις παραλίες που επιλέγει.