X

Στον αστερισμό του…. Ανδρέα

Ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος έχει αναδειχθεί σε…. πρόσωπο της Κεντροαριστεράς.

Ant1news

Της Στεφανίας Μουρελάτου

Κάποιοι παρουσίασαν ως ηγετική την εμφάνιση του Ανδρέα Παπαδόπουλου στην προχθεσινή εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά με φόντο την έντονη φημολογία, που σημειωτέον ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει, ότι στο πρόσωπο του πολλοί θα έβλεπαν τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης.

Τα έβαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ και με το παλαιό ΠΑΣΟΚ ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης σχολίασε καυστικά: «Επειδή ακούω και μαθαίνω για κάποιους που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις των 58 και μόνιμο τους πρόβλημα είναι η διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου κατακεραυνώνοντας το κοινωνικό κράτος της περιόδου και την διόρθωση των αδικιών της διακυβέρνησης της Δεξιάς ,το οποίο μεταφράζουν ως το πελατειακό κράτος του Ανδρέα Παπανδρέου, τους παραπέμπω στις συνετές και αλησμόνητες διακυβερνήσεις των περιόδων 1990 -1993 και 2004- 2009 .Έτσι δεν είναι Ανδρέα και λοιποί ... σύγχρονοι που απαξιώνετε εργολαβικά την προσφορά και την ιστορία 38 ολόκληρων χρόνων;»

Αλλά και εντός ΔΗΜΑΡ δέχτηκε κριτική από τον «εσωκομματικό ομοϊδεάτη του» Σπύρο Λυκούδη. Με συνέντευξη στον ΑΘΗΝΑ 98,4 ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι «αντικειμενικά υπάρχει ένα ζήτημα, κατά πόσο μέλη της κεντρικής επιτροπής του κόμματος μας ή και βουλευτές μπορούν να παίρνουν μέρος, ως ομιλητές, σε μια εκδήλωση ενός φορέα που διαμορφώνει έναν άλλον πολιτικό προσανατολισμό».