X

Σοκαριστική καμπάνια για τις κοπάνες: Σχολείο ή… θα πεθάνεις!

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα σοκαριστικό βίντεο στην Αυστραλία που έχει ως στόχο να αποτρέψει τους μαθητές να κάνουν "κοπάνες" από τα σχολεία.

Ant1news



Το εν λόγω βίντεο αποτελεί καμπάνια της μη κυβερνητικής οργάνωσης "Learn for Life Foundation" της Δυτικής Αυστραλίας, η οποία προωθεί τη σημασία της εκπαίδευσης των ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Ωστόσο, στο βίντεο αυτό, που έχει τίτλο "Set Yourself Free", επελέγη ένα τουλάχιστον ακραίο σενάριο, βγαλμένο από ταινία θρίλερ, το οποίο δείχνει τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί σε μαθητές που κάνουν κοπάνα από το σχολείο.

Η καμπάνια που έχει ασφαλώς στόχο να προκαλέσει, έχει συγκεντρώσει ποικίλα σχόλια από χρήστες του διαδίκτυου, με άλλους να το καταδικάζουν για τις σκληρές εικόνες του και άλλους να το επαινούν.

Το βίντεο αποτελεί δημιουργία των σκηνοθετών Henry Inglis and Aaron McCann, οι οποίοι είναι λάτρεις των κωμικών ταινιών τρόμου. Το σενάριο έχεις ως εξής: τέσσερις μαθητές κάνουν κοπάνα από το σχολείο και πηγαίνουν σε μία παραλία για να διασκεδάσουν, όμως, η ημέρα τους καταλήγει σε τραγωδία, καθώς η παραλία είναι γεμάτη νάρκες.

Η σοκαριστική συνέχεια στο βίντεο - Προσοχή: περιέχει "ωμές" και σκληρές σκηνές: