X

Δίπλα στη Μυρτώ η σύζυγος του πρωθυπουργού

Την 17χρονη Μυρτώ επισκέφθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα η σύζυγος του πρωθυπουργού, Γεωργία Σαμαρά.

Ant1news



Την επίσκεψη-αστραπή της συζύγου του πρωθυπουργού στο κέντρο αποκατάστασης που νοσηλεύεται το άτυχο κορίτσι, η οποία έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποκαλύπτει το Larissanet.gr, που επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες.

Κατά την επίσκεψή της, που κρατήθηκε μυστική, η Γεωργία Σαμαρά είδε από κοντά την 17χρονη Μυρτώ, ενώ μίλησε με την οικογένειά της και τους γιατρούς προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της.

Στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται η Μυρτώ μετά την επιστροφή της από το ειδικό κέντρο της Βοστώνης, το 17χρονο κορίτσι συνεχίζει ένα πληρες πρόγραμμα με σκοπό να βοηθηθεί να αποκατασταθεί η κίνηση και η ομιλία της, μετά την φρίκη που έζησε στα χέρια του Πακιστανού βιαστή στην παραλία της Πάρου το καλοκαίρι του 2012.

Η Μυρτώ υποβάλλεται σε θεραπείες λογοθεραπείας και δύο φορές την ημέρα σε πρόγραμμα κινησιοθεραπείας και εργοθεραπείας για να κινήσει και να συντονίσει σε ένα βαθμό της κινήσεις στα μέλη της. Πλέον αναπνέει χωρίς της βοήθεια μηχανήματος, ενώ οι γιατροί πιστεύουν ότι έχει αντιληφθεί ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.