X

Στην Κεφαλονιά 145.000 φιάλες νερού στέλνει το ΕΕΑ

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στέλνει τα επόμενα 24ωρα 145.000 φιάλες νερού (500 ml.).

Ant1news



«Η έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης είναι χρέος όλων των Ελλήνων αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΕΕΑ, σημειώνοντας ότι πολλοί σεισμόπληκτοι του νησιού, παρά την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, στερούνται ακόμη και βασικά αγαθά, όπως φαγητό και νερό.

Στο πλαίσιο αυτό και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ανακοίνωσε ότι θα αποστείλει τα επόμενα 24ωρα 145.000 φιάλες νερού (500 ml.), προκειμένου να μοιραστούν στους κατοίκους ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών καταλήγοντας επισημαίνει ότι θα επιδιώξει άμεσα τον συντονισμό των επαγγελματικών κλάδων που απαρτίζουν το Διοικητικό του Συμβούλιο για την συγκέντρωση και αποστολή νέας βοήθειας, ευθυγραμμιζόμενο πάντα με τις συνθήκες διαβίωσης που θα διαμορφώνονται  ώρα με την ώρα για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς.