X

Παλαιστίνιος… Βαν Νταμ σε μια παρωδία που συγκινεί

Σπαρακτική παρωδία του βίντεο με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και το… σπάγγάτο του, με πρωταγωνιστές παλαιστίνιους.

Ant1news

Λένε πως το χιούμορ «τσακίζει κόκκαλα» κι αυτό αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ένα βίντεο-παρωδία που έκαναν Παλαιστίνιοι, προσπαθώντας να διακωμωδήσουν την τραγωδία που βιώνουν στη Γάζα.

Μία ομάδα νεαρών Παλαιστινίων που κατοικούν στη Λωρίδα της Γάζας και αυτοαποκαλούνται «Tashweesh»- που στα αραβικά σημαίνει «παρέμβαση», ανέβασε στο YouTube μια παρωδία της διαφήμισης φορτηγών με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ που μέχρι στιγμής αριθμεί πάνω από μισό εκατομμύριο επισκέψεις από τη στιγμή που κυκλοφόρησε.

Στο βίντεο – παρωδία της ομάδας «Tashweesh», ο 28χρονος ηθοποιός Μαχμούντ Ζουαϊτέρ, επαναλαμβάνει τον «άθλο» με τον τρόπο του, αυτή τη φορά «καβάλα» σε δύο οικογενειακά αυτοκίνητα που… τα σπρώχνουν οι φίλοι του, σε έναν παραλιακό δρόμο στα παλαιστινιακά εδάφη, όπου τα άδεια ντεπόζιτα των αυτοκινήτων είναι συνηθισμένο φαινόμενο, λόγω της χρόνιας έλλειψης καυσίμων…

«Ο Βαν Νταμ δεν είναι απαραίτητα καλύτερος από εμένα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει βενζίνη στην πόλη» αναφέρει ο Ζουαϊτέρ στο βίντεο.

Ο Ζουαϊτέρ, από τον προσφυγικό καταυλισμό της Γάζας, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως επέλεξε να κάνει το βίντεο - παρωδία γιατί «ο Βαν Νταμ είναι πολύ γνωστός σε όλο τον κόσμο και μπορεί να στείλει ένα μήνυμα. Επειδή ο κόσμος όλος είναι υπεύθυνος για την κρίση στη Γάζα».