X

Άγρια κόντρα Charlie Sheen με τον Ashton Kutcher

Φαίνεται πως η… απόλυσή του από το δημοφιλές σίριαλ Two and a Half Men το 2010, του στοίχισε περισσότερο από όσο νομίζαμε.

Ant1news

Ο λόγος για τον Charlie Sheen, ο οποίος ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με τον πρώην συμπρωταγωνιστή του Jon Cryer και τον Ashton Kutcher δίπλα και έγραψε: «Jon είσαι ιδιοφυΐα, σε αγαπάω και μου λείπεις παλιόφιλε! Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος δίπλα σου;»


Η απάντηση από τον Ashton Kutcher άργησε, αλλά ήρθε και μάλιστα μέσα από την εκπομπή του Jimmy Kimmel στην αμερικανική τηλεόραση.

Όταν ρωτήθηκε για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται από τον Ashton Kutcher , ο 35χρονος ηθοποιός κοίταξε την κάμερα και είπε: «Μάγκα, βγάλε τον σκ@#$%». Βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Σοβαρά τώρα, αρκετά μέχρι τώρα. Έχουν περάσει τρία χρόνια και συνεχίζεις να με προσβάλλεις στο Twitter; Έλα τώρα σοβαρολογείς;»

Ο Jimmy Kimmel απευθύνθηκε και αυτός στον Sheen και είπε: «Charlie, άσε το παιδί μόνο του για όνομα του Θεού. Έχει κι άλλες δουλειές ν' ασχοληθεί».

«Έλαβα το μήνυμά σου Ashton. Πραγματικά Συγνώμη. Ακουγόσουν σαν εμένα! Μπράβο! Δικό μου το λάθος. Ήμουνα εκνευρισμένος με άλλα πράγματα και ξέσπασα σε' σένα. Ελπίζω να είσαι καλά», ανταπάντησε ο Sheen, μάλλον για να θολώσει τα νερά, γιατί λίγο αργότερα επανήλθε: «Αλλά μια καινούργια σκέψη. Μάγκα, την επόμενη φορά που θα μου πεις να σκ!@#, θα σε βάλω σε κλινική για δίαιτα για έναν χρόνο #Το έπιασες μικρέ;»