X

Ο έρωτας ναύλωσε έκτακτες πτήσεις με… τριαντάφυλλα

Εκατομμύρια κόκκινα τριαντάφυλλα φθάνουν στην Ευρώπη με έκτακτες πτήσεις για να είναι διαθέσιμα στους ερωτευμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Ant1news

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορέσουν να εκφράσουν την αγάπη τους με κόκκινα τριαντάφυλλα χάρη στην έγκαιρη αεροπορική μεταφορά τους.

Πανέμορφα ρόδα από την Κένυα, την Κολομβία και το Εκουαδόρ, μεταφέρονται ήδη στον κόμβο της Lufthansa Cargo, στη Φρανκφούρτη, με πολλαπλές, έκτακτες εμπορευματικές πτήσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Συνολικά θα μεταφερθούν περίπου 1.000 τόνοι τριαντάφυλλα, ποσότητα ισοδύναμη με 1.000 μικρά αυτοκίνητα. Το εξελιγμένο σύστημα logistics της Lufthansa Cargo, με τα εξειδικευμένα συστήματα ψύξης στους εμπορευματικούς χώρους και παράλληλα η εμπειρία και εξειδίκευση των παραγωγών- καλλιεργητών στις χώρες εξαγωγής διασφαλίζουν ότι τα τριαντάφυλλα θα φτάσουν φρέσκα στον προορισμό τους.

Αμέσως μετά τη συγκομιδή τους τα λουλούδια μεταφέρονται όσο το δυνατό γρηγορότερα από τα φυτώρια στο συσκευαστήριο και από εκεί κατευθείαν στο αεροσκάφος. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι θα έχουν διατηρήσει όλη τους την φρεσκάδα κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Από εκεί συντονίζεται η μεταφορά τους στους επόμενους προορισμούς της Ευρώπης.