X

Καλύτερος συντονισμός για τις υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής

Συνάντηση με τους οικονομικούς εισαγγελείς Παναγιώτη Αθανασίου και Ιωάννη Δραγάτση είχε ο υπουργός Οιοκονομιοκών Γιάννης Στουρνάρας.

Ant1news



Του Νίκου Ρογκάκου

Την καλύτερη συνεργασία και τον συντονισμό μεταξύ των οικονομικών εισαγγελέων και των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου οικονομικών συζήτησαν κατά τη διάρκεια της ωριαίας συνάντησης τους ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και οι δύο Οικονομικοί εισαγγελείς κ.κ Παναγιώτης Αθανασίου και Ιωάννης Δραγάτσης.

Ο υπουργός Οικονομικών που επισκέφτηκε τους οικονομικούς εισαγγελείς στο ΣΔΟΕ προανήγγειλε και αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον, τόσο για τα ονόματα που εμπλέκονται στην λίστα Λαγκάρντ όσο και στα εμβάσματα, ενώ σε ερώτηση γιατί έως τώρα δεν έχουμε δει ουσιαστικά αποτελέσματα απάντησε ότι η διαδικασία αυτή δε είναι καθόλου εύκολη και χρειάζεται να δεθούν καλά όλες οι υποθέσεις.

Την ίδια ώρα, σε ερώτηση αν είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι οικονομικοί εισαγγελείς κάλεσαν τους εφόρους χωρίς να το ξέρει το υπουργείο, ο Γιάννης Στουρνάρας τόνισε ότι όσα ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και ότι οι εισαγγελείς κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα  μπορούν για να βοηθήσουν στην πάταξη της φοροδιαφυγής.