X

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική μετά την επιτολή Σακκά

Την εμφάνισή του μέσω ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου με επιστολή του έκανε ο καταζητούμενος από τις Αρχές, Κώστας Σακκάς.

Ant1news

Ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» πλέον θεωρείται φυγόδικος, αφού πριν λίγες ημέρες παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και δεν παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Καμινίων.

Μέσα από την επιστολή του που είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα επιχειρεί να εξηγήσει γιατί εξαφανίστηκε χωρίς ωστόσο να το ξεκαθαρίζει, ενώ επιτίθεται και στα ΜΜΕ. 

Στην επιστολή του ο Κώστας Σακκάς, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για αντιλαϊκή πολιτική από πλευράς της κυβέρνησης, η οποία είναι «απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις «εντολές των αφεντικών της (ΕΕ, ΔΝΤ)» και στοχεύει στην άνευ όρων παράδοση της σύγχρονης εργατικής τάξης και τον παροπλισμό της από κάθε κατάκτηση του παρελθόντος.  

«Η γελοιότητα και η σκοπιμότητα κονταροχτυπιούνται με την κοινή λογική...», προκειμένου να δείξει πως ήταν θύμα διώξεων, σημειώνοντας στη συνέχεια: «Για την ιστορία να θυμίσω πως εγώ, είμαι αυτός που το 2010 προφυλακίστηκε για συμμετοχή σε «άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση». Είμαι αυτός που μετά από έξι μήνες προφυλακίστηκα εκ νέου για συμμετοχή στη ΣΠΦ, παρ' όλο που από την πρώτη στιγμή της σύλληψής μου έχω αρνηθεί τόσο εγώ όσο και η ίδια η οργάνωση ότι είμαι μέλος της. Είμαι αυτός που όταν έληξε η δεκαοκτάμηνη προφυλάκισή μου και έπρεπε να αφεθώ ελεύθερος, προφυλακίστηκα εκ νέου για τις ενέργειες της ίδιας οργάνωσης(!)».

«Είμαι αυτός που όταν έληξε και η δεύτερη δωδεκάμηνη προφυλάκιση, παρέτειναν την κράτησή μου κατά έξι μήνες ακόμα εντελώς παράτυπα. Είμαι αυτός που έκανε 38 μέρες απεργία πείνας για να αποφυλακιστώ με απόφαση του δεύτερου συμβουλίου μετά από ανακοίνωση στους αρμόδιους ότι σκόπευα να προχωρήσω σε απεργία δίψας σε περίπτωση που θα μου απέρριπταν για δεύτερη φορά το αίτημα», προσθέτει.