X

«Υποκλίθηκε» στην Έλεν Μίρεν η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα της Βρετανίας μαζί με τη Δούκισσα του Κέμπριτζ υποδέχθηκε τους πρωταγωνιστές των βραβείων BAFTA και άλλους καλλιτέχνες στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ant1news

Η Βασίλισσα Ελισάβετ επαίνεσε την διάσημη ηθοποιό Έλεν Μίρεν, η οποία τιμήθηκε με ειδικό βραβείο στη μεγάλη βραδιά των BAFTA, για την πολυετή προσφορά της.

Η 68χρονη ηθοποιός, που έγινε διάσημη υποδυόμενη τη Βασίλισσα, εμφανίστηκε ευδιάθετη στο γκαλά που παρέθεσε η βασιλική οικογένεια προς τιμήν των καλλιτεχνών στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. «Αισθάνθηκα την ανάγκη να απολογηθώ και να υποσχεθώ… ότι θα σταματήσω σύντομα», δήλωσε αργότερα στους δημοσιογράφους.

Στα highlights της δεξίωσης ήταν και το τετ-α-τετ που είχε η Έλεν Μίρεν με τη Δούκισσα του Κέμπριτζ. «Ο σύζυγός μου σε αποκάλεσε γιαγιάκα…» της είπε βάζοντας τα γέλια η Κέιτ Μίντλετον, αναφερόμενη στην προσφώνηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ στην απονομή των BAFTA. Η Έλεν Μίρεν υποστήριξε πως δεν την ενόχλησε καθόλου ο χαρακτηρισμός. «Ναι, πόσο υπέροχο ήταν. Πολύ γλυκός», απάντησε η βραβευμένη ηθοποιός.

Μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας «12 χρόνια σκλάβος», Στιβ ΜακΚουίν και οι ηθοποιοί Ρότζερ Μουρ, Τζόαν Κόλινς και Ούμα Θέρμαν.