X

Φαντασμαγορικό σόου στην τελετή απονομής των BRIT Awards

Το καυτό φιλί δύο παρουσιαστών, η μαγευτική ερμηνεία της Μπιγιονσέ και οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση.

Ant1news

Arctic Monkeys και One Direction ήταν οι μεγάλοι νικητές των μουσικών βραβείων BRIT. Το συγκρότημα Arctic Monkeys αναδείχθηκε καλύτερο γκρουπ και κέρδισαν το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ.

Οι One Direction επικράτησαν σε δύο κατηγορίες: του καλύτερου βιντεοκλίπ και της μεγαλύτερης διεθνούς επιτυχίας.

Καλύτερος βρετανός καλλιτέχνης αναδείχθηκε ο 67χρονος Ντέιβιντ Μπάουι, ο οποίος έστειλε… την Κέιτ Μος να παραλάβει το βραβείο του! Το διάσημο μοντέλο ανέβηκε στη σκηνή, φορώντας ένα από τα θρυλικά κοστούμια του Μπάουι, κι έστειλε μήνυμα υπέρ της παραμονής της Σκωτίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην αντίστοιχη κατηγορία για τις Βρετανίδες, η Έλι Γκούλντινγκ πήρε το βραβείο. Τέλος, όσον αφορά στους ξένους καλλιτέχνες, τιμήθηκαν οι Daft Punk, η Lorde και ο Bruno Mars.

Η τελετή απονομής των BRIT Awards σημαδεύτηκε από πολλές εκπλήξεις. Η μεγαλύτερη ήταν η εμφάνιση της Μπιγιονσέ, που μάγεψε τόσο με το εντυπωσιακό φόρεμα όσο και με την ερμηνεία της.

Η Κέιτι Πέρι «πάντρεψε» τους πολιτισμούς των Αζτέκων και των αρχαίων Αιγυπτίων, σε ένα live γεμάτο μυστικισμό.

Την παράσταση έκλεψε, όμως, ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Τζέιμς Κόρντεν, που είχε πολλά κέφια!

Αρχικά, μετά την εμφάνιση των Arctic Monkeys, οι οποίοι είχαν τα αρχικά τους φλεγόμενα επί σκηνής, ο Κόρντεν βγήκε με το ένα μανίκι του να έχει πάρει φωτιά... και χρειάστηκε πυροσβέστης για να το σβήσει.

Φωτιά στα social media άναψε, όμως, το γλωσσόφιλο που έδωσε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Νικ Γκρίμσο, υπό τις επευφημίες του κοινού.