X

Απολαυστικές κατσίκες σε ρόλο … κασκαντέρ

Είναι γνωστό ότι στις κατσίκες αρέσουν τα… επικίνδυνα σπορ όπως το σκαρφάλωμα!

Ant1news

Εκτός από χαριτωμένες, οι κατσίκες είναι και… ριψοκίνδυνες! Τους αρέσει πολύ να σκαρφαλώνουν, γι αυτό και βρήκαν τρομερά διασκεδαστικό το παιχνίδι με ένα εύκαμπτο μεταλλικό φύλλο, πάνω στο οποίο προσπαθούν να ανέβουν και να ισορροπήσουν.

Τα χαριτωμένα κατσικάκια, πηδούν με ενθουσιασμό πάνω στο μεταλλικό φύλλο, το οποίο όμως επειδή είναι εύκαμπτο, τα δυσκολεύει στην ισορροπία, με αποτέλεσμα αυτά να πέφτουν κάτω.

Αυτά όμως δεν πτοούνται και συνεχίζουν το παιχνίδι, το οποίο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, όταν μια κατσίκα αποφασίζει να σταθεί στην μία άκρη του μεταλλικού αυτού φύλλου, έτοιμη να χτυπήσει με το κεφάλι όποιον πέφτει προς το μέρος της... Σαν έμπειροι… κασκαντέρ, οι χαριτωμένες κατσίκες συνεχίζουν την προσπάθεια να βρουν την ισορροπία τους πάνω στο εύκαμπτο μεταλλικό φύλλο!

Το γαλλικό βίντεο, με τίτλο Chèvres en équilibre (κατσίκες που ισορροπούν, στα ελληνικά)έχει γίνει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς έχει κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, που το βρίσκουν απολαυστικό!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βίντεο με ζωάκια γίνεται viral, όμως αυτή τη φορά, χαρακτηριστικό είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα, το βίντεο με τις χαριτωμένες κατσίκες έχει περισσότερα από 650.000 «χτυπήματα» στο youtube!