X

Ρόντος: «Η εξουδετέρωση των ναρκών ήταν το πιο σέξι θέμα στον πλανήτη»

Ο Αλεξ Ρόντος δίνει την δική του εκδοχή για την υπόθεση με την ΜΚΟ, ενώ απαντά και για το τι γνώριζε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ant1news



Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για τις αποναρκοθετήσεις δίνει ο Άλεξ Ρόντος με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ενώ απαντά για το αν γνώριζε το θέμα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Άλεξ Ρόντος χαρακτήρισε ως το πιο... σέξι θέμα του πλανήτη, την επίμαχη περίοδο την εξουδετέρωση ναρκών και  πρόσθεσε: «Σε αυτό το σύστημα λειτουργίας των ΜΚΟ είχα όντως ρόλο, έπαιρνα αποφάσεις. Ήταν όμως για τα συμφέροντα της χώρας μας και για τις διεθνείς υποχρεώσεις της».

Σε ερώτηση για το αν ήταν ενήμερος ο κ. Παπανδρέου, απάντησε: «Ο ίδιος μου είπε ότι αν μπορεί κάποιος Έλληνας να το κάνει νόμιμα, αυτό είναι ωραίο να το κάνουμε ως χώρα. Δεν μπήκε όμως σε λεπτομέρειες».

Ακόμη, ο πρώην στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού τόνισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε τάξη στις ΜΚΟ, ενώ αναγνώρισε πως κάποιοι βρήκαν σε αυτές «ελεύθερο χώρο, χωρίς νομικό πλαίσιο και άνοιξαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Επαναλαμβάνω, όχι όλοι, αλλά μερικοί».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άλεξ Ρόντος μετέβη την περασμένη Πέμπτη, υπό άκρα μυστικότητα στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της ΜΚΟ αποναρκοθετήσεων και δήλωσε ότι βρίσκεται στη διάθεση των δικαστικών αρχών.