X

Κούλουμα με βροχές και καταιγίδες

Ο Μάρτης βάλθηκε να επιβεβαιώσει την φήμη του και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αναμένεται βροχερό!

Ant1news



Βροχερό αναμένεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ στα ορεινά ηπειρωτικά αναμένεται να χιονίσει. 

Έτσι το καλοκαιρινό σκηνικό δεν θα κρατήσει για πολύ, ενώ αναμένεται και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, με τον Μάρτη να επιβεβαιώνει την φήμη του. 

Οι ισχυροί άνεμοι πιθανότατα να εμποδίσουν κατά τόπους το πέταγμα του χαρταετού.

Αναλυτικά:

Σάββατο 1 Μαρτίου

Στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνα θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 2 Μαρτίου 

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Δευτέρα 3 Μαρτίου 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται την Καθαρά Δευτέρα. Καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα δυτικά και αργότερα στο ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.