X

Ποιες σταρ έλαμψαν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Λάμψη και χρώμα «πλημμύρισε» για άλλη μια φορά το κόκκινο χαλί έξω από το Dolby Theater, όπου έγινε η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Ant1news

 Εκτός από το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου, η Κέιτ Μπλάνσετ, κέρδισε και τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν,  εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με  ένα χρυσό φόρεμα Armani Prive το οποίο συνδύασε με υπέροχα κοσμήματα Chopard και κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και για το ντύσιμό της.

Από τις πιο καλοντυμένες στην χθεσινοβραδινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, ήταν και η Λουπίτα Νιόνγκο. Η νεαρή ηθοποιός από την Κένυα «πάτησε» το κόκκινο χαλί φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα Prada, αρχαιολληνικής γραμμής και κατάφερε να τραβήξει όλα τα φωτογραφικά φλας πάνω της. «Αυτό το Prada φτιάχτηκε για μένα. Είναι γαλάζιο και μου θυμίζει τον ουρανό του Nairobi» είπε στο αμερικανικό δίκτυο E!, η νικήτρια του Όσκαρ Β γυναικείου ρόλου.

Λαμπερή ήταν η εμφάνιση και της Σαρλίζ Θερόν, η οποία κέρδισε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Christian Dior   με λεπτομέρειες από διαφάνεια και βαθύ ντεκολτέ.

Την ασφάλεια του κλασσικού μαύρου επέλεξαν η Αν Χάθαγουέι, που φορώντας ένα  μαύρο φόρεμα Gucci κεντημένο με πέτρες, η Τζούλια Ρόμπερτς που φόρεσε μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα.

Έκπληξη προκάλεσε η εμφάνιση της σέξι Margot Robbie, όχι τόσο για την ενδυματολογική επιλογή της, καθώς το φόρεμά της δίχασε τους θαυμαστές της, όσο για την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά της. 

Με μια χρυσή δημιουργία του οίκου Ellie Saab κεντημένη με χάντρες και με λεπτομέρειες από διαφάνεια, εμφανίστηκε η Αντζελίνα Τζολί, ενώ η Τζένιφερ Λόρενς επέλεξε μια δημιουργία που ήταν ασορτί με το κόκκινο χαλί, πάνω στο οποίο…. έπεσε.