X

Βουλευτής-παιδεραστής; Ποιος τον κατηγορεί και τι απαντά

Αναληθή, ψευδή και απολύτως συκοφαντική χαρακτηρίζει ο Γιάννης Λαγός, τη δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται και για παιδεραστία.

Ant1news

Σε συνέντευξη του στη Real News, ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει μια ψευδή εικόνα. Έχει έναν βουλευτή, τον κ. Λαγό που μέσα στο κατηγορητήριό του έχει και την παιδεραστία».

Η δήλωση αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη άναψε φωτιές και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιάννη, Λαγού, που δια του συνηγόρου του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, αφού χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού «αναληθή, ψευδή και απολύτων συκοφαντική», υποστηρίζει ότι προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη του και πως έχει ως σκοπό την παραπλάνηση των ελλήνων πολιτών για την προσωπικότητά του.

Διαβάστε όλη τη δήλωση:

«….Εάν λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης δεν κινήθηκε από σκοπιμότητες και δεν έπραξε την ανωτέρω ενέργεια με δόλο και με μόνο σκοπό την ηθική μου βλάβη, τόσο επαγγελματικά ως Βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, όσο και προσωπικά, ζητώ να προβεί άμεσα σε διορθωτική δήλωση με την οποία θα αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη μου αφού ως Υπουργός και Βουλευτής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, θα έπρεπε και όφειλε να γνωρίζει ότι ουδέποτε υφίσταται ως κατηγορία αλλά ούτε καν ως αναφορά από οιονδήποτε.

Άλλως, δηλώνω ότι, θα υπερασπιστώ νομικά την προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική μου τιμή και αξιοπρέπεια, και σε περίπτωση μη άρσης της προσβολής μου, θα προσφύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα στραφώ εναντίον του τόσο Αστικώς όσο και Ποινικώς προς ικανοποίηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου».