X

Ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τη Eurovision;

Απόψε το βράδυ θα ξέρουμε ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στον 59ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ant1news

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον β ημιτελικό της Eurovision στις 8 Μαΐου και θα στοχεύσει στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό του 59ου διαγωνισμού τραγουδιού, θα μάθουμε απόψε το βράδυ.

Ο ελληνικός τελικός διεξάγεται απόψε με οικοδεσπότες τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη κι επίτιμους προσκεκλημένους, τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα που εκπροσώπησαν πέρυσι την Ελλάδα στον θεσμό.

Υποψήφια τραγούδια είναι τα «Rise up» με τους Freaky Fortune και Rskykidd, «Dancing Night» με τον Mark Angelo και Josephine, «Πεταλούδα στην Αθήνα» με την Κρυσταλλία, και «Κανένας δεν με σταματά» με τον Κώστα Μαρτάκη.

Να σημειωθεί ότι φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision - επέτειο που θα τιμήσουν οι διοργανωτές με τη συμμετοχή παλιών και νέων καλλιτεχνών, όπως τα ντουέτα των Ελπίδας και Tamta, Σοφίας Βόσσου και Demy, Καίτης Γαρμπή και Vegas, Καλομοίρας και Claydee αλλά και του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις Μέλισσες.