X

Βρήκε το εξαφανισμένο αεροσκάφος η Κόρτνεϊ Λαβ

Ειδικοί ερευνητές από 25 χώρες αναζητούν το μυστηριώδες boeing, όμως η Κόρτνεϊ Λαβ κατάφερε να το εντοπίσει!

Ant1news

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών που έχει συγκλονίσει όλη την Υφήλιο, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Κόρτνεϊ Λαβ, που κι εκείνη αναζητούσε με τον τρόπο της ίχνη από την πτήση MH370. 

Και τελικά η χήρα του τραγουδιστή των Nirvana Κερτ Κομπέιν, έλυσε το μυστήριο!

Η Λαβ ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter και το Facebook φωτογραφία που φέρεται να τραβήχθηκε από δορυφόρο, την οποία συνοδεύει με το σχόλιο «Δεν είμαι ειδικός, αλλά αυτό μοιάζει με ένα αεροπλάνο και μία πετρελαιοκηλίδα» καθώς και «Οι προσευχές μας συντροφεύουν τις οικογένειες των επιβατών της πτήσης ΜΗ370 και [η φωτογραφία αυτή] είναι ένα μίλι μακριά από το Πουλάου Περάκ, όπου το εντόπισαν για τελευταία φορά 5°39'08.5″N 98°50'38.0″E. Αλλά, πάλι, τι ξέρω εγώ;»

Η φωτογραφία προέκυψε από το tomnod.com, μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες της να εντοπίζουν αντικείμενα ή ανθρώπους από εικόνες από δορυφόρο. 



Οι ειδικοί πάντως που ασχολήθηκαν με το «εύρημα» της 50χρονης διάσημης χήρας διαπίστωσαν ότι τίποτα στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν υποδηλώνει την ύπαρξη ενός αεροσκάφους...