X

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της αυτοκτονίας του Κερτ Κομπέιν;

Είκοσι χρόνια μετά την αυτοκτονία του Κερτ Κομπέιν, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανοίξουν και πάλι τον φάκελο της υπόθεσης.

Ant1news

Νέα στοιχεία που σχετίζονται με την αυτοκτονία του Κερτ Κομπέιν, τον Απρίλιο 1994, έρχονται στο φως της δημοσιότητας κι ενδέχεται να αποτελέσουν την αφορμή για να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης.

Η αστυνομία του Σιάτλ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τον χώρο όπου έβαλε τέλος στη ζωή του ο τραγουδιστής των Nirvana, σημειώνοντας ότι υπάρχει η σκέψη να ανοίξει ξανά ο φάκελος της αυτοκτονίας του.

Στην μία από τις αλλοιωμένες-από τον χρόνο-φωτογραφίες, διακρίνονται ένα μικρό κουτί πούρων που περιέχει ένα κουτάλι, ενδεχομένως με υπολείμματα ηρωίνης, βελόνες και ένας αναπτήρας, ενώ δίπλα υπάρχει ένα αποτσίγαρο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Στη δεύτερη φωτογραφία το κουτί των πούρων είναι κλειστό ενώ δίπλα υπάρχει το πορτοφόλι του τραγουδιστή ανοιχτό και φαίνεται η ταυτότητά του.

Τον Κερτ Κομπέιν είχε βρει νεκρό στις 8 Απριλίου 1994 στο σπίτι του στη λίμνη Ουάσινγκτον, ένας ηλεκτρολόγος, που είχε πάει εκεί για να εγκαταστήσει το σύστημα ασφαλείας. Η ιατροδικαστική έκθεση εκτιμά πως ο Κομπέιν πέθανε τρεις μέρες πριν.

Ένα σημείωμα αυτοκτονίας βρέθηκε που έλεγε, "Δεν έχω νιώσει τη διέγερση που μου προκαλούσε το να ακούω και να δημιουργώ μουσική, μαζί με το πραγματικό γράψιμο... εδώ και πάρα πολλά χρόνια". Στο σώμα βρέθηκαν συγκεντρωμένα μεγάλα ποσά ηρωίνης και ίχνη από Valium.