X

Το… El Clasico της Ιρίνα και της Σακίρα λίγο πριν τη σέντρα

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του El Clasico στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, την παράσταση έκλεψαν η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύζυγος του Πικέ.

Ant1news



Παραμονές του μεγάλου κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, η Ιρίνα Σάικ βρέθηκε μαζί με τον Πορτογάλο σταρ στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ της «βασίλισσας» και της ΤΣΚΚΑ Μόσχας, για το Top 16 της Ευρωλίγκας, ενώ ο κεντρικός αμυντικός των Καταλανών έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Σακίρα.

Αναμφισβήτητα οι παρουσίες της 28χρονης καλλονής στις εξέδρες του γηπέδου, καθώς και της 37χρονης διάσημης τραγουδίστριας έκλεψαν την παράσταση και δεν άργησαν οι συγκρίσεις, αλλά για ένα διαφορετικό… El Clasico, μεταξύ των δύο γυναικών.



Ένα απλό ντύσιμο ήταν αρκετό για την Ιρίνα Σάικ για να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα. Το διάσημο μοντέλο με ένα σπορ πουκάμισο, αλλά με το απαραίτητο ντεκολτέ, φρόντισε να κάνει τους φωτογραφικούς φακούς να… αστράψουν.



Δίπλα της ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση λίγο πριν τη σέντρα του El Clasico.



Εξίσου λαμπερή, αλλά πιο επίσημη και αποκαλυπτική, παρουσιάστηκε την ίδια ώρα η Σακίρα δίπλα στον Πικέ στην παρουσίαση του νέου της άλμπουμ.



Με το γνωστό λάτιν σέξι στυλ, που τη χαρακτηρίζει, η 37χρονη τραγουδίστρια πόζαρε με χάρη στο φακό.



Ευδιάθετος και χαλαρός ήταν κι αμυντικός της Μπαρτσελόνα, που βρήκε την ευκαιρία να ξεχάσει για λίγο την πίεση που δημιουργεί το επερχόμενο clasico.