X

Συγκλονίζει το «αντίο» της καμηλοπάρδαλης

Συγκινητική η στιγμή του αποχαιρετισμού μιας καμηλοπάρδαλης, στον ετοιμοθάνατο εργαζόμενο ολλανδικού ζωολογικού κήπου, που τη φρόντιζε!

Ant1news

Τα ζώα έχουν αισθήματα και πονούν κι αυτά όταν κάτι δυσάρεστο συμβαίνει σε ένα πρόσωπο που αγαπούν. Αυτό επιβεβαιώνεται με τη συγκινητική στιγμή που κατέγραψαν οι κάμερες, όταν μια καμηλοπάρδαλη, έδωσε ένα φιλί στον ετοιμοθάνατο φίλο της!

Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη σε ζωολογικό κήπο στην Ολλανδία, όπου ο 54χρονος Μάριο, ζήτησε από τους συγγενείς του λίγο πριν πεθάνει, να το μεταφέρουν στο κλουβί με τις καμηλοπαρδάλεις, για να τις αποχαιρετήσει.

Ο Μάριο, πριν διαγνωστεί με καρκίνο στο τελικό στάδιο, εργαζόταν για όλη του τη ζωή στον   ζωολογικό κήπο Diergaarde Blijdorp του Ρότερνταμ και καθήκον του ήταν ο καθαρισμός του κλουβιού με τις καμηλοπαρδάλεις.

Μόλις το νοσηλευτικό προσωπικό τον μετέφερε στον ζωολογικό κήπο, μία από τις καμηλοπαρδάλεις, τις οποίες ο Μάριο φρόντιζε καθημερινά, πλησίασε το φορείο του, έσκυψε και του έδωσε ένα τρυφερό αποχαιρετιστήριο φιλί, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να δακρύσουν από συγκίνηση!