X

Τιμοσένκο: «Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε τους καταραμένους Ρώσους»

Η Γιούλια Τιμοσένκο σε τηλεφωνική συνομιλία ακούγεται να λέει ότι ίσως να χρειαστεί ακόμη και πυρηνική επίθεση κατά των 8 εκατομμυρίων Ρώσων της Κριμαίας.

Ant1news

Βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο φέρνει σε δύσκολη θέση την Γιούλια Τιμοσένκο, με τα όσα αναφέρει κατά της Ρωσίας σε τηλεφωνική συνομιλία με τον αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της Ουκρανίας, Νέστρο Σίφριτς.

Στο βίντεο, που ανέβασε στο Youtube το ρωσικό πρακτορείο Russia Today, φέρεται να καταγράφεται η συγκεκριμένη συνομιλία της Γιούλια Τιμοσένκο με τον Νέστρο Σίφριτς, στην οποία η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας αναφέρει:  «Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε αυτούς τους καταραμένους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους».

Η Τιμοσένκο ακούγεται να λέει, επίσης, ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα στην Κριμαία εάν ήταν η ίδια στην εξουσία και τονίζει ότι ίσως να χρειαστεί ακόμη και πυρηνική επίθεση κατά των 8 εκατομμυρίων Ρώσων της Κριμαίας.

Η συνομιλία φέρεται να έχει γίνει στις 18 Μαρτίου, ημέρα όπου υπεγράφη η προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία.

Η Τιμοσένκο, σύμφωνα  το Russia Today, παραδέχεται το περιεχόμενο της συνομιλίας εκτός από το κομμάτι όπου φέρεται να μιλάει για πυρηνικό επίθεση.