X

Συγκινητικό το τελευταίο αντίο του Μικ Τζάγκερ στην σύντροφό του

Ο Μικ Τζάγκερ αποχαιρέτησε την σύντροφό του Λόρεν Σκοτ με το τραγούδι «Will the Circle be Unbroken».

Ant1news

Το τελευταίο αντίο είπε την Τετάρτη ο τραγουδιστής των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ στην επί 13 χρόνια σύντροφό του και σχεδιάστρια μόδας Λόρεν Σκοτ στο κοιμητήριο Hollywood Forever, του Λος Άντζελες.

Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με τον Μικ Τζάγκερ να μοιράζεται στιγμές και συναισθήματα αφιερωμένα στην σύντροφό του και την κοινή τους πορεία τα τελευταία 13 χρόνια.

Σύμφωνα με το CNN, στην τελετή παρευρέθηκαν ο αδερφός της Randy Bambrough και η ανιψιά της Hannah, οι οποίοι μίλησαν για την Λόρεν Σκοτ.

Η μεγάλη κόρη του Μικ Τζάγκερ, Κάρις, διάβασε ένα ποίημα μαζί με την ηθοποιό Έλεν Μπέρκιν, ενώ η μικρότερη κόρη του θρύλου της ροκ, Τζέιντ, απήγγειλε ψαλμούς, όπως και τα εγγόνια του, Μέιζι και Ζακ.

Ο Μικ Τζάγκερ αποχαιρέτησε την σύντροφό του Λόρεν Σκοτ με το τραγούδι «Will the Circle be Unbroken», το οποίο ερμήνευσε ο Μπέρναρντ Φόουλερ, ενώ ο Ντέιβ Στιούαρτ έπαιζε κιθάρα. 

Εν τω μεταξύ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα New York Post η Λόρεν Σκοτ άφησε ολόκληρη την περιουσία της στο σύντροφό της Μικ Τζάγκερ. Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας άφησε μια απλή διαθήκη, με την οποία παραχωρεί τα πάντα στον τραγουδιστή των Rolling Stones.

Η Λόρεν Σκοτ βρέθηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν στις 17 Μαρτίου.