X

«Ποινικοποίησαν» τις φράουλες για έναν διαβητικό σε σινεμά

Μπλεξίματα με την αστυνομία είχε ένας διαβητικός άνδρας επειδή ήθελε να «περάσει» φράουλες σε έναν κινηματογράφο στο Μπρούκλιν.

Ant1news



Ο υπεύθυνος του κινηματογράφου κάλεσε την αστυνομία για να… πετάξει έξω τον 41χρονο άνδρα γιατί αρνήθηκε να πετάξει τις φράουλες που είχε μαζί του προκειμένου να μπει στην αίθουσα.

Ο άνδρας εξήγησε στον υπάλληλο του κινηματογράφου (Pavilion Theater) ότι έχει διαβήτη τύπου 2 και πως ακολουθεί διατροφή για να ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης (σακχάρου) στο αίμα. Οι φράουλες αποτελούν μέρος αυτής της διατροφής και έτσι ο 41χρονος είχε πάρει μαζί του το «απαγορευμένο» φρούτο .

Παρά τις εξηγήσεις που έδωσε στον υπεύθυνο, στον οποίο είπε ότι δεν μπορεί να καταναλώσει τα πράγματα που πωλούν στον κινηματογράφο, ο υπάλληλος δεν του επέτρεψε να μπει στην αίθουσα μαζί με τις φράουλες, λέγοντάς του ότι απαγορεύεται η είσοδος με φαγητό που έχει αγοραστεί έξω από τον κινηματογράφο.

Ο 41χρονος, πατέρας τριών παιδιών, δεν δέχθηκε να πετάξει τις φράουλες και ζήτησε τα λεφτά του εισιτηρίου (12 δολάρια) πίσω προκειμένου να αποχωρήσει από τον κινηματογράφο, όμως, ο μάνατζερ του κινηματογράφου είπε πως ούτε αυτό ήταν δυνατό.

Έτσι, ο διαβητικός άνδρας τον αγνόησε και μπήκε μαζί με τις φράουλες στην αίθουσα,  με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να φωνάξει την αστυνομία. Δέκα λεπτά αργότερα, ο μάνατζερ μαζί με δύο αστυνομικούς  εισήλθαν στην κινηματογραφική αίθουσα και  συνόδευσαν έξω από το σινεμά τον «απείθαρχο» διαβητικό.

Οργισμένος ο άνδρας διαμαρτυρήθηκε έντονα στην ιστοσελίδα του κινηματογράφου στο Facebook και μόλις η διοίκηση του Pavilion Theater πληροφορήθηκε το περιστατικό, ο ιδιοκτήτης έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον 41χρονο. Ταυτόχρονα του υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει η πολιτική απαγόρευσης του φαγητού εκτός κινηματογράφου, καθώς κι ότι θα γίνει προσπάθεια να πωλούν πιο υγιεινά σνακς και τρόφιμα εντός του σινεμά.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή στην προβολή της ταινίας «Divergent».