X

Το sex tape της Κάμερον Ντίαζ και ο… θαυμασμός της για το κορμί της Κέιτ Άπτον

Την έλξη που νιώθει για τις γυναίκες βάλθηκε να επιβεβαιώσει η Κάμερον Ντίαζ, η οποία δηλώνει «θαμπωμένη» από το κορμί και το μπούστο της Κέιτ Άπτον!

Ant1news

Πριν από μερικές μέρες μας αποκάλυψε ότι οι γυναίκες δεν την αφήνουν… αδιάφορη, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Ο λόγος για την Κάμερον Ντίαζ, που δεν θέλησε να κρατήσει κρυφή την έλξη που νιώθει για το γυναικείο φύλο και για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία ότι μας λέει την αλήθεια, έκανε και άκρως κολακευτικά σχόλια για το κορμί της Κέιτ Άπτον.

Για την ακρίβεια δήλωσε εντυπωσιασμένη από το «καυτό» κορμί της Άπτον, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σελίδες του περίφημου ανδρικού περιοδικού Sports Illustrated και τις αισθησιακές φωτογραφίσεις της με μικροσκοπικά μπικίνι.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μαζί και στα κινηματογραφικά πλατό, για τα γυρίσματα της κωμωδίας The Other Woman, όπου το πληθωρικό μοντέλο εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι να… παίζει με τα κύματα, εξάπτοντας τη φαντασία όχι μόνο των ανδρών, αλλά και της Κάμερον Ντίαζ όπως η ίδια παραδέχθηκε.

Η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να προχωρήσει σε σχόλια, τα οποία συνήθως ακούγονται από ανδρικά χείλη…

 

Πάντως σε κοινή τους εμφάνιση για την προώθηση της ταινίας, το πληθωρικό μοντέλο "έσβησε" την Κάμερον Ντίαζ από το κόκκινο χαλί....

 Κι όλα αυτά ενώ σε λίγο καιρό για τις ακρίβεια στις 25 Ιουλίου θα μπορούμε να απολαύσουμε την sex tape της Κάμερον Ντίαζ και μάλιστα στους κινηματογράφους!

Η Ντίαζ και ο άντρας της Τζέι, μετά από δέκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά έχουν χάσει το ερωτικό τους κάρμα και αναζητούν τρόπους να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα και kinky. Γι΄ αυτό δοκιμάζουν να καταγράψουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις στο iPad και αυτό τους εξιτάρει τόσο που μέσα σε 3 ώρες δοκιμάζουν κάθε πιθανή στάση και κάνουν διάφορες… τρέλες!



Μόνο που από λάθος το στέλνουν διαδικτυακά σε όλες τις συσκευές iPad που έκαναν δώρο στους συγγενείς τους, τα Χριστούγεννα, οι οποίοι τους επιβραβεύουν με μηνύματα θαυμασμού!

Όλα αυτά στη νέα ταινία της Κάμερον Ντίαζ «Sex Tape» όπου μαζί με τον Τζέισον Σέγκελ… κάνουν διάφορα ακροβατικά σε καναπέδες, αυτοκίνητα, κτλ σνιφάρουν ναρκωτικά, και όλα τα καταγράφουν με το iPad τους!