X

Ποια είναι το… απωθημένο της Μιράντα Κερ

Για τα… μάτια ποιας θα γινόταν gay, αλλά και μέρη στα οποία έχει απολαύσει σεξ, αποκαλύπτει η Μιράντα Κερ.

Ant1news

Για ποια θα άλλαζε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και για τα μέρη όπου έχει κάνει σεξ, μίλησε η Μιράντα Κερ


Την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσε αναστάτωση δηλώνοντας στο βρετανικό περιοδικό GQ ότι σεξουαλικά κεντρίζουν το ενδιαφέρον της και οι γυναίκες. Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η «καυτή» Μιράντα Κερ μίλησε για την πιθανότητα να… πειραματιστεί σεξουαλικά με το ίδιο φύλο.

Πριν από μερικά χρόνια, και συγκεκριμένα το 2008, όταν ήταν ακόμη στην αρχή της σχέσης της με τον Ορλάντο Μπλουμ, η Μιράντα Κερ είχε δηλώσει απροκάλυπτα όχι μόνο τη διάθεσή της για πειραματισμούς, αλλά και ποια θα επέλεγε για να… κάνει το πείραμα.

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αυστραλία, ο πρώην «άγγελος» της Victoria Secret, όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε στροφή στις σεξουαλικές της προτιμήσεις έδωσε αποστομωτική απάντηση λέγοντας μόνο ένα γυναικείο όνομα…Megan Gale, ένα διάσημο μοντέλο που εκείνη την εποχή αποχαιρετούσε τις πασαρέλες.

Και οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν, αφού η Μιράντα Κερ μίλησε και για τα… πρωτότυπα μέρη στα οποία έχει απολαύσει οργασμούς «μόνη, αλλά και με… παρέα»…. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στη φαντασία σας…

Όλα αυτά το 2008, όταν η Μιράντα Κερ ήταν 24 ετών και στους μεγάλους έρωτες με τον Ορλάντο Μπλουμ. Σήμερα, έξι χρόνια μετά, είναι μια μαμά διαζευγμένη κι έτοιμη για πειραματισμούς στον τομέα του σεξ…την ώρα που ο πρώην σύζυγός της μάλλον αρκείται στο να φωτογραφίζεται με το νεοαποκτηθέν αστέρι του στη λεωφόρο της δόξας…