X

Πλήρωσε το λογαριασμό στο εστιατόριο 70 χρόνια μετά

«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ», λέει η παροιμία και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση ενός άνδρα που επέστρεψε 70 χρονιά μετά σε ένα εστιατόριο για να πληρώσει το λογαριασμό.

Ant1news



Οι ενοχές του άνδρα που είχε φύγει το 1941 από το εστιατόριο Lamb’s Grill στο Σολτ Λέικ Σίτι στη Γιούτα, χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό, τον οδήγησαν να επιστρέψει στο ίδιο μαγαζί 70 χρόνια μετά προκειμένου να ξεπληρώσει το… χρέος του.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μία γυναίκα μπήκε στο εστιατόριο, εκ μέρους του πατέρα της που καθόταν αμήχανος στο αυτοκίνητο έξω από το κατάστημα και άρχισε να εξηγεί στη σερβιτόρα το περιστατικό. «Ο πατέρας μου είχε δειπνήσει εδώ το 1941 και είχε… εξαφανιστεί», ανέφερε η γυναίκα στη σερβιτόρα, όπως δήλωσε η τελευταία στο «KSL news».

Ο άνδρας ήταν μόλις δέκα ετών εκείνη την εποχή και όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε χρήματα να πληρώσει το γεύμα αξίας 1 δολαρίου, έγινε… καπνός μαζί με έναν φίλο του. Έτσι, η γυναίκα έδωσε πέντε δολάρια για να ξεχρεώσει το γεύμα και ανέφερε ότι ο πατέρας της βασανίζεται από τότε από τις τύψεις.

«Τα πέντε δολάρια δεν ανήκουν σε εμένα. Ανήκουν στον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Έτσι πρέπει να του τα δώσω πίσω», ανέφερε ο νυν ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος συγχώρεσε τον μετανιωμένο άνδρα και τον κάλεσε να επισκεφθεί το μαγαζί στο μέλλον.