X

Ξύπνησε στο ψυγείο του νεκροτομείου, αλλά πέθανε από το κρύο

Μία 80χρονη γυναίκα πέθανε από το κρύο στο ψυγείο του νεκροτομείου, καθώς δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί από τον σάκο που την είχαν τοποθετήσει.

Ant1news



Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο παθολόγος που εξέτασε την ηλικιωμένη γυναίκα, σύμφωνα με τη Mirror. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι δεν ήταν νεκρή μέχρι που την έβαλαν στο ψυγείο του νεκροτομείου σε ένα νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Η 80χρονη είχε βρεθεί από τους υπαλλήλους ανάποδα μέσα στον μισοανοιγμένο σάκο διακομιδής πτωμάτων, φέροντας τραύματα στο πρόσωπό της, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν κατά την προσπάθεια της να απεγκλωβιστεί από το ψυγείο του νεκροτομείου. 

Ένας παθολόγος που την εξέτασε στη συνέχεια, έκρινε ότι η γιαγιά δεν πέθανε από καρδιακή προσβολή, όπως είχαν αναφέρει αρχικά οι γιατροί, αλλά από ασφυξία και υποθερμία ενώ βρισκόταν στο νεκροτομείο.

«Αυτή η υπόθεση με κρατάει ξύπνιο τα βράδια. Την έβαλαν σε σάκο πτωμάτων ενώ ήταν ζωντανή», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, που τώρα μηνύει το νοσοκομείο για το θάνατό της, το καλοκαίρι του 2010.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου, πάντως, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ότι έγιναν λάθη από την πλευρά του νοσοκομείου.