X

Δείτε τον νικητή στο 5ο live του Your face Sounds Familiar

Δύσκολο έργο είχε στο 5ο live η κριτική επιτροπή του επιτυχημένου σόου Your face Sounds Familiar.

Ant1news

Οι ιδιαίτερα επιτυχημένες μεταμφιέσεις, σχεδόν όλων των συμμετεχόντων, δυσκόλεψαν πάρα πολύ τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Your face Sounds Familiar.

Οι τέσσερις κριτές μίλησαν εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελικά, νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, που έγινε Cher και προσέφερε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η εμφάνιση του Κώστα Δόξα, ο οποίος έβγαλε στη σκηνή του Your face Sounds Familiar όλη του την σέξι και χιουμοριστική πλευρά!  Ο τραγουδιστής μεταμφιέστηκε σε LMFAO και δεν δίστασε να μείνει μόνο με το εσώρουχο κερδίζοντας το χειροκρότημα κοινού κι επιτροπής.

Εντυπωσιακός ως Τίνα Τάρνερ ήταν ο Γιάννης Σαβιδάκης, ενώ και η Ελευθερία Ελευθερίου κέρδισε καλές κριτικές ως Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Απολαυστικός για άλλη μια φορά ο Λευτέρης Ελευθερίου, που μεταμφιέστηκε σε Παντελή Παντελίδη, ενώ  και οι Σοφία Βόσσου, Σοφία, Κουρτίδου, Πανελής Καναράκης, Άρης Πλασκασοβίτης και Βανέσα Αδαμοπούλου κέρδισαν καλές κριτικές.