X

Ο David Hasselhoff «πουλάει» το παρελθόν του

Σε δημοπρασία έβγαλε ο David Hasselhoff αναμνηστικά από το «Knight Rider» και το «Baywatch».

Ant1news


Ο ηθοποιός και τραγουδιστής David Hasselhoff, γνωστός και με το προσωνύμιο «The Hoff», παρουσίασε ορισμένα από τα αγαπημένα αναμνηστικά του τα οποία θα βγάλει σε δημοπρασία κατά τη διάρκεια της reality εκπομπής «Celebrity Home Raiders».

Τα περισσότερα από τα αναμνηστικά ήταν από τις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές  «Knight Rider» και «Baywatch». Ωστόσο, το πλεον  εντυπωσιακό αντικείμενο ήταν ένας στυλοβάτης, που χρησιμοποίησε ο Hasselhoff κατά την guest εμφάνιση στην παιδική σειρα "Μπομπ ο Σφουγγαράκης."

«Έχω τόσα πολλά πράγματα,» εξήγησε ο Hasselhoff και «αντί να τα βάλω στη σοφίτα ή σε κάποιο εστιατόριο προτίμησα να τα βγάλω σε δημοπρασία προκειμένου να συγκεντρώσουμε λίγα χρήματα για το ίδρυμα Starlight».

Ο πρώην σταρ του «Baywatch» ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ευρώπη και ως τραγουδιστής. Το τραγούδι του «Looking for Freedom» έμεινε στην κορυφή των ποπ charts της Γερμανίας για αρκετές εβδομάδες. Πούλησε 11 εκατομμύρια singles καθώς η κυκλοφορία του τραγουδιού συνέπεσε με την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

Ο Hasselhoff έχει γίνει, επίσης, αντικείμενο χιουμοριστικών αλλά και επικριτικών σχολίων μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνει τον ηθοποιό σε κατάσταση μέθης να προσπαθεί  να φάει ένα cheeseburger.