X

Ο σεΐχης του Ντουμπάι έβαλε αγγελία για 60 γυναίκες

Δε θέλει να ανανεώσει το χαρέμι του, αλλά να προσλάβει κοπέλες για τα ψώνια του.

Ant1news

Όταν πριν από λίγες ημέρες έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο μία αγγελία από τον σεΐχη του Ντουμπάι, κάποιοι πίστεψαν πως πρόκειται για «Πρωταπριλιάτικο αστείο». Αποδείχθηκε τελικά πως δεν ήταν…

Ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, ηγέτης του Ντουμπάι, αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός του εμιράτου, αναζητά 60 νέες κοπέλες, που θα πρέπει να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: ελκυστικές, ηλικίας 18-28 ετών, να μιλούν καλά αγγλικά (τα γαλλικά και τα αραβικά θα εκτιμηθούν ως μπόνους) και να έχουν εξαιρετικές ικανότητες στα ψώνια.

Το μεροκάματο είναι 100 ευρώ και η ευκαιρία να συνοδεύσουν τον σεΐχη στην ευρωπαϊκή του περιοδεία τον ερχόμενο μήνα. Κάτι που σημαίνει πως θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη χλιδή και να ταξιδέψουν με το πολυτελές τζετ του σε Μαδρίτη, Παρίσι, Λονδίνο, Στοκχόλμη, Ίμπιζα, Μιλάνο και Βενετία. Δουλειά τους θα είναι να βοηθούν τις συζύγους και τις κόρες του σεΐχη στα πολυτελή ψώνια τους.

Προτεραιότητα, σύμφωνα με την επιτροπή αξιολόγησης, έχουν οι Ιταλίδες. Μιας και θεωρούνται «μετρ του shopping», αρκεί να συνδυάζουν τις γνώσεις για την τελευταία λέξη της μόδας με την εξυπνάδα.

Το σίγουρο είναι πως δε χρειάζεται να ξέρουν να κάνουν παζάρια, αφού ο σεΐχης δεν τσιγκουνεύεται! Το μόνο κακό είναι πως η δουλειά θα διαρκέσει περίπου δυο εβδομάδες, όσο δηλαδή και η περιοδεία του σεΐχη του Ντουμπάι στην Ευρώπη.