X

Ζιζέλ για… φίλημα

Το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν «αποκαλύπτεται» στο Marie Claire της Βραζιλίας με μια καυτή φωτογράφιση που ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη.

Ant1news

Η βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ «κοσμεί» με το υπέροχο κορμί της το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Marie Claire της Βραζιλίας.

Το διάσημο μοντέλο συνδύασε διακοπές και επαγγελματικά καθώς βρίσκεται στη πατρίδα της και «γεύεται» τις χαρές της ζωής. Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά της στις παραλίες της Βραζιλίας, ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Φυσικά η παραμονή του διάσημου μοντέλου δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από γνωστό περιοδικό μόδας της Βραζιλίας το οποίο είδε στο πρόσωπο και το κορμί της το νέο του εξώφυλλο.

Η βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ δέχτηκε να φωτογραφηθεί για το νέο τεύχος του περιοδικού Marie Claire και όλο τον Απρίλιο θα «κοσμεί» το εξώφυλλό του με το υπέροχο κορμί της κάνοντας τους θαυμαστές της να «παραμιλούν.

Η Ζιζέλ για τις ανάγκες τις φωτογράφησης φόρεσε ένα σέξι στηθόδεσμο και ένα διχτυωτό κορμάκι και το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο «καυτό».