X

Στα δικαστήρια η Ορνέλα Μούτι για χάρη του Πούτιν

Η ιταλίδα ηθοποιός Ορνέλα Μούτι κινδυνεύει να δικαστεί για απάτη για… τα μάτια του Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Ant1news

Την απόφαση της να επικαλεστεί σοβαρούς λόγους υγείας και να ακυρώσει θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε, προκειμένου να ταξιδέψει στη Ρωσία και να συναντήσει τον Πούτιν φαίνεται πως θα την πληρώσει ακριβά η Ορνέλα Μούτι.

Η διάσημη ηθοποιός το 2010 πρωταγωνιστούσε σε παράσταση σε θέατρο του Πορντενόνε της Ιταλίας αλλά για λόγους υγείας, που επιβεβαίωσε και ο γιατρός της, η παράσταση αναβλήθηκε. Σύμφωνα με γιατρό, η ιταλίδα ηθοποιός έπασχε από λαρυγγίτιδα για την αντιμετώπιση της οποίας ήταν απαραίτητη ξεκούραση τουλάχιστον πέντε ημερών.

Ωστόσο, την ηθοποιό και το γιατρό της έρχεται να διαψεύσει ο ιταλικός Τύπος που αποκαλύπτει ότι η αιτία της απουσίας της δεν ήταν το πρόβλημα υγείας, αλλά… ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Corriere della Sera, η Μούτι το ίδιο βράδυ που… υπέφερε από το λαιμό της, φωτογραφήθηκε δίπλα στο Ρώσο πρόεδρο να γευματίζει κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής οργάνωσης στη Ρωσία.

Γοητευτική, όπως πάντα και φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα απαθανατίστηκε κοντά στον Πούτιν να παρακολουθεί εκδήλωση που πραγματοποιείτο για τα παιδιά με καρκίνο. Παρά τις καλές της προθέσεις να ενισχύσει τις προσπάθειες για την έρευνα στον καρκίνο, η Μούτι τώρα αναμένεται να κληθεί σε απολογία για την… «κοπάνα» από το θέατρο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, η εισαγγελία της Ρώμης ερευνά κατά πόσο ο γιατρός έδωσε εσφαλμένα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού και εξετάζει το γεγονός ότι η Μούτι ακύρωσε την παράσταση χωρίς να πληρώσει την ποινή που προβλεπόταν από το συμβόλαιο. Αν η υπεράσπιση της 59χρονης δεν καταφέρει να πείσει το δικαστήριο, η ηθοποιός κινδυνεύει να δικαστεί για απάτη και αναμένεται να κληθεί να πληρώσει αποζημίωση στη θεατρική επιχείρηση.