X

Ανατριχιαστική Selfie της Πίτσις Γκέλντοφ

Μεταφυσικές αμφιβολίες που ανατριχιάζουν, έχει σκορπίσει μια selfie της Πίτσις Γκέλντοφ, την οποία είχε τραβήξει τέσσερις μήνες πριν τον θάνατό της.

Ant1news

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της κόρης του μουσικού και ακτιβιστή Μπομπ Γκέλντοφ, Πίτσις, καθώς ούτε η νεκροψία απάντησε στο ερώτημα από τι πέθανε η 25χρονη. Η 25χρονη δεν έφερε τραύματα, δεν άφησε κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας, ενώ δεν έπαιρνε ναρκωτικά το τελευταίο διάστημα, ούτε βρέθηκαν ίχνη χρήσης ουσιών, από την αστυνομία.

Το μυστήριο ήρθε να εντείνει και μια selfie που είχε τραβήξει η Πίτσις τέσσερις μήνες πριν τον θάνατό της, όπου φαίνεται να αγκαλιά τον έναν από τους δυο γιους της, τον μικρό Αστάλα και ποζάρουν στο φακό μέσα από την τουαλέτα του σπιτιού τους.

Φαίνεται όμως πως δεν είναι «μόνοι» τους. Αν παρατηρήσετε καλά την εικόνα, θα δείτε ότι τον ώμο της Peaches, αγκαλιάζει ένα χέρι που δεν είναι το δικό της! Μάλιστα το είχε παρατηρήσει η ίδια στη φωτογραφία και συζητώντας το με τους οικείους της έλεγε ότι γνώριζε για την «παρουσία» αυτή στο σπίτι της, η οποία «δεν είναι κακή ή θυμωμένη, αλλά περισσότερο φιλική και μητρική!».

Είχε γράψει δε στα social media πως «αυτό παιδιά δεν είναι το χέρι μου. Με τα ένα μου χέρι κρατούσα το γιο μου, και με το άλλο το κινητό για να βγάλω selfie. Επίσης, το χέρι που βλέπετε είναι στο λαιμό μου, σε μια γωνία που δεν θα μπορούσα να το τοποθετήσω μόνη μου!».