X

Οι διακοπές της Beyonce στην Καραϊβική και το thigh gap που άναψε φωτιές

Η Beyonce χαλαρώνει στην Καραϊβική και μοιράζεται τις οικογενειακές στιγμές της με τους διαδικτυακούς φίλους της!

Ant1news

Έπειτα από περισσότερα από εκατό live shows στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της η κυρία Carter απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές, χαλαρώνοντας στην Καραϊβική. Beyonce, Jay Z και Blue Ivy απολαμβάνουν τις διακοπές τους στον Άγιο Δομίνικο, όπου το ζευγάρι θα γιορτάσει και τα έξι χρόνια γάμου του. 

Η διάσημη ποπ σταρ, αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους της στα social media φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγμές. Σε αυτές εμφανίζεται η Beyonce χωρίς μακιγιάζ, με την κόρη της και τον άντρα της, πολλά μαγιό και χαμόγελα.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα κακόβουλα σχόλια κάτω από τις σχετικές αναρτήσεις, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι κάποιες φωτογραφίες έχουν μάλλον υποστεί επεξεργασία… Αφορμή στάθηκε το περίφημο «thigh gap», ή στα ελληνικά το «κενό ανάμεσα στα μπούτια», μια τρέλα που έχει εξαπλωθεί στις τάξεις των κοριτσιών παγκοσμίως.

Χιλιάδες νέα κορίτσια, αφού υποβάλλονταν επί μήνες σε διατροφή και εξαντλητική γυμναστική και κατόρθωναν να πετύχουν το... επιθυμητό κενό, στη συνέχεια το φωτογράφιζαν και ανέβαζαν τις φωτογραφίες στο Instagram. Μια τέτοια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το thigh gap της Beyonce άναψε φωτιές καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως μια τόσο «ζουμερή» γυναίκα είναι αδύνατον να έχει τέτοιο… κενό!