X

Με θέα την Ακρόπολη δείπνησαν Σαμαράς και Μέρκελ

Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός και η Γερμανίδα καγκελάριος σε γνωστό εστιατόριο.

Ant1news



Με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη, ο Αντώνης Σαμαράς και η Αγκελα Μέρκελ δείπνησαν σήμερα το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο λίγο πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στη χώρα μας.

Μετά τη σειρά επαφών τους με επιχειρηματίες και την επίσημη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός και η Γερμανίδα καγκελάριος μαζί με συνεργάτες τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις και να έχουν μία πιο «χαλαρή» συζήτηση, με συνοδεία κρασιού, αλλά και τσίπουρου.

Το μενού είχε σφυρίδα αλλά και  κατσικάκι που είναι και η σπεσιαλιτέ του εστιατορίου και μαγειρεύεται είτε στη λαδόκολλα με γραβιέρα και τομάτα, είτε με φρέσκια τομάτα και θυμάρι, που συνοδεύεται με ματσάτα. 

Στο δείπνο, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης και σύμβουλοι του πρωθυπουργού.

Με το δείπνο ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στη χώρα μας και ακολούθως η Αγκελα Μέρκελ μετέβη για την αναχώρησή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».