X

Η... Γωγώ Τσαμπά νικήτρια στο Your Face Sounds Familiar

"Σάρωσε" με την εμφάνιση και τη σκηνική της παρουσία η... Γωγώ Τσαμπά στο έκτο live του επιτυχημένου show Your Face Sounds Familiar.

Ant1news

Ένα remix με δύο από τις μεγάλες επιτυχίες της Γωγώς Τσαμπά «Δεν Σου Κάνω Τον Άγιο» και «Τα Καγκέλια» μας χάρισε την Κυριακή το βράδυ ο Κώστας Δόξας, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και την πρώτη θέση στο έκτο live του επιτυχημένου show του ANT1

Ο γνωστός τραγουδιστής ξετρέλανε κοινό και κριτική επιτροπή ενσαρκώνοντας τη Γωγώ Τσαμπά κι έτσι δεν αποτέλεσε έκπληξη η ανακήρυξή του σε μεγάλο νικητή της βραδιάς.

 ​«Χαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσω κι εγώ ανθρώπους που το έχουν ανάγκη διότι δεν σου δίνεται  καθημερινά αυτή η δυνατότητα», είπε ο Κώστας Δόξας σημειώνοντας ότι θα χαρίσει τα έσοδα από την ψηφοφορία του κοινού στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Πειραιά.

Εξαιρετικοί ήταν όμως και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, με την Ελευθερία Ελευθερίου ως Πάολα να ξετρελαίνει τους κριτές, αφού όχι μόνο κατάφερε να πλησιάσει αρκετά στην εμφάνιση και στην ερμηνεία του «Εδώ Σε Θέλω Καρδιά Μου», αλλά επανέλαβε με απίστευτο στυλ ακόμη και τις ατάκες που λέει στην πίστα η συνάδελφός της!

Εξαιρετικός ο Παντελής Καναράκης ως Μιχάλης Βιολάρης, συγκινητικός ο Γιάννης Σαββιδάκης ως Λούτσι Ντάλα, ενώ επιτυχημένες ήταν οι μιμήσεις και των υπόλοιπων παικτών.