X

Άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές και περίμενε το… τρένο

Σε κατάσταση αμόκ, ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου, άρχισε να ουρλιάζει και ενώ πέρασαν αρκετά βαγόνια από πάνω του, τελικά βγήκε… ζωντανός.

Ant1news

Σοκ προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο διακρίνεται ένας άνδρας στη Νέα Υόρκη να είναι στις ράγες του τρένου σε κατάσταση αμόκ, αδιαφορώντας ότι η αμαξοστοιχία πλησιάζει.

Δύο νεαροί που βρίσκονταν στο σημείο και αντιλήφθηκαν το περιστατικό κατέβηκαν στις γραμμές να τον βοηθήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Ο άνδρας που έβγαζε ανατριχιαστικές κραυγές δεν δέχτηκε πεισματικά τη βοήθεια των δύο πανικόβλητων νεαρών.

Στη συνέχεια οι δύο εθελοντές «διασώστες» βλέποντας πως δεν έχουν καμία ελπίδα να τον μεταπείσουν έκαναν μία ύστατη προσπάθεια καλώντας  με νοήματα τον οδηγό να σταματήσει. Δυστυχώς όμως ο οδηγός δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως με αποτέλεσμα τα βαγόνια να περάσουν πάνω από το κορμί του άνδρα.

Ως εκ θαύματος βγήκε ζωντανός από τις ράγες και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2013 αλλά έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες όταν ανέβηκε το βίντεο σε σελίδα στα social media.