X

Έτσι όπως πάει, δεν το γλιτώνει το έμφραγμα η Μάιλι Σάιρους

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Μάιλι Σάιρους, η οποία μπορεί να μείνει για ένα μήνα στο νοσοκομείο.

Ant1news

Οι θαυμαστές της στέλνουν ευχετήρια μηνύματα για ταχεία ανάρρωση, την ώρα που η 21χρονη τραγουδίστρια ανεβάζει φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η Μάιλι Σάιρους υποχρεώθηκε να διακόψει την περιοδεία της, εξαιτίας μίας μόλυνσης που υπέστη. Το αντιβιοτικό που πήρε της προκάλεσε αλλεργική αντίδραση και διακομίσθηκε άρον-άρον σε νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί της έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας πως «αν δε σταματήσει την ξέφρενη ζωή που κάνει, κινδυνεύει ακόμη και με έμφραγμα!»

«Στο νοσοκομείο... Μου λείπει η περιοδεία Bangerz. Πέντε το πρωί και νυστάζω τόσο πολύ... Ώρα για φάρμακο... Μακάρι να χάιδευα τον Φλόιντ (το σκυλί που έχασε πρόσφατα)... Ποιός με καταράστηκε;», έγραψε η Μάιλι Σάιρους σε μήνυμα που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο συνοδευόταν με μία selfie από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Εκπρόσωπος της εκκεντρικής τραγουδίστριας δήλωσε ότι «η θεραπεία της μπορεί να διαρκέσει έως και 27 ημέρες». Μέχρι να ολοκληρωθεί, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και οι fans της θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως ότου μπορέσει να ανέβει ξανά επί σκηνής.