X

Βανέσα Μέι: Η μητέρα μου με χαστούκιζε και με ανάγκαζε να προσκυνώ!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της διάσημης βιολίστριας Βανέσα Μέι για την κακοποίηση που βίωσε από την ίδια της τη μητέρα.

Ant1news

Σε συνέντευξή της στην Daily Mail η Βανέσα Μέι μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε. Όπως εξομολογήθηκε, η μαμά της, Πάμελα Ταν Νίκολσον την χτυπούσε και την ανάγκαζε να προσκυνά για να ζητήσει συγχώρεση. Η μητέρα της ήταν τόσο αυταρχική που δεν της επέτρεπε να βγαίνει από το σπίτι και όπως είπε η ίδια απέκτησε επαφή με τον κόσμο σε ηλικία 20 ετών.

«Είχα βρεθεί μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους στη σκηνή και σε εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά δεν ήξερα πώς να περάσω απέναντι το δρόμο», δήλωσε η 35χρονη και συνέχισε:

«Δεν έστρωνα ποτέ το κρεβάτι μου, δεν έφτιαχνα το πρωινό μου, δεν περπατούσα μόνη μου στο δρόμο. Όλα ήταν έτσι σχεδιασμένα ώστε να επικεντρωθώ στην καριέρα μου στο βιολί. Μπορεί κάποιος να με πει είτε κακομαθημένη, είτε παγιδευμένη».

Η Βανέσα Μέι αναφέρθηκε στην ψύχωση, όπως λέει, που είχε η μητέρα της με την μουσική της καριέρα, με αποτέλεσμα να την χαστουκίζει όταν δεν έπαιζε τέλεια κάποιο κομμάτι. «Κάποτε τόσο η μητέρα μου όσο και ο δάσκαλος μου εκνευρίστηκαν με το παίξιμό μου και με χτύπησαν ταυτόχρονα στο πρόσωπό», εξήγησε.

Η Μέι τελικά αποφάσισε να μην ξαναμιλήσει στην μητέρα της όταν έγινε 21 ετών ενώ την «απέλυσε και μάνατζερ».  

Μετά από τόσα χρόνια η μητέρα της, της έστειλε μήνυμα με αφορμή την συμμετοχή της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες προκειμένου να της ευχηθεί καλή επιτυχία, κάτι που ξάφνιασε την Βανέσα.

«Σκέφτηκα ότι ήταν ένα ωραίο μήνυμα, αλλά μέχρι εκεί», τόνισε και εξήγησε πως το μήνυμα δεν σημαίνει απαραίτητα και αναθέρμανση των σχέσεών τους.

Πάντως, όπως αποκάλυψε η ίδια απάντησε στην μητέρα της μετά από μια εβδομάδα, απολογούμενη για την καθυστέρηση, ενώ την ευχαρίστησε για τις ευχές της.