X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η πιστοποίηση του πλεονάσματος από την Eurostat, η διεύρυνση κριτηρίων για το κοινωνικό μέρισμα και οι εξελίξεις στην Ουκρανία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η επικύρωση του πρωτογενές πλεονάσματος ύψους 3,4 δις ευρώ από τη Eurostat, οι βελτιώσεις και οι διορθώσεις στο σχέδιο διανομής του κοινωνικού μερίσματος που εξετάζει η κυβέρνηση, καθώς και οι εξελίξεις από το μέτωπο της Ουκρανίας είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

 

Η ΑΥΓΗ: Ανάρμοστες σχέσεις Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ με ακραίους της μειονότητας – ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Ο Σαμαράς εκπροσωπεί και επιδιώκει την ανωμαλία----ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Πρωτογενές πλεόνασμα 1,5 δις «είδαν» οι Βρυξέλλες----ΣΥΡΙΖΑ: Επί κοινωνικών ερειπίων το πλεόνασμα – Δεν λύνει το πρόβλημα του χρέους----Μέρισμα με αλαλούμ και αδικίες----ΤΡ. ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ – Ψηφοδέλτιο μάχης για μια ανθρώπινη Θεσσαλονίκη----ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ: Συμφωνία συμφιλίωσης Χαμάς-Φατάχ----ΛΑΒΡΟΦ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: «Θα απαντήσουμε κατάλληλα»----ΚΕΝΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ – Χωρίς γιατρούς στη μισή Ελλάδα ξεκίνησε το ΠΕΔΥ.

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πιστοποιητικό για ελάφρυνση του χρέους – Επικύρωσε το πλεόνασμα η Eurostat-Ανοίγει η συζήτηση στο Eurogroup----«Καμπανάκι» Μπαρόζο προς Πούτιν για το αέριο – Η «Κ» αποκαλύπτει επιστολή του προέδρου της Κομισιόν----Το Ιόνιο το επενδυτικό ταμείο – Με συνεισφορά της KfW----Επεισόδια στο Ρίο δύο μήνες πριν από το Μουντιάλ----Διεύρυνση κριτηρίων για το μέρισμα – Για να το λάβουν περισσότεροι, το εισοδηματικό όριο αυξάνεται από 6.000 έως 6.500 ευρώ----Η Πορτογαλία βγήκε στις αγορές – 750 εκατ. με επιτόκιο 3,57%----Ομπάμα και Αμπε με χαμόγελα και σούσι.

 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Απαλλαγή από μνημόνια διαρκείας και χρέος σημαίνει ρήξη με τα δεσμά ΕΕ – μονοπωλίων----ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – Εκδηλώσεις σε τόπους δουλειάς για την 1η  Μάη----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Κλιμακώνεται η σύγκρουσης Νέα στρατιωτικά γυμνάσια από το ΝΑΤΟ και τη Ρωσία----ΑΙΓΙΑΟ – Σκηνικό έντασης με φόντο τους υδρογονάνθρακες.

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΝΕΑ κοροϊδία – Πάλι στα δύσκολα παρά τους υψηλούς τόνους αισιοδοξίας: Η Κομισιόν μεταθέτει τώρα τη συζήτηση του χρέους για μετά το φθινόπωρο----Οι Γερμανοί μας δουλεύουν για το Ταμείο Επενδύσεων----ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ----Σοκ με πέντε χαράτσια εντός δύο μηνών----Ιδιωτικά κολέγια (όπως παλιά0 για καπετάνιους----ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Γκρίζος Λύκος στην αγκαλιά του Αλ. Τσίπρα – Και συνήγορος των Σκοπίων ο Χριστόπουλος----Μέρισμα: Και δεύτερες σκέψεις για διανομή περισσεύματος----ΘΕΑΤΡΟ ΕΝ ΠΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ----Υπουργός Υγείας Ελληνίδα από τον Ομπάμα----Άγριο θρίλερ το Μ. Σάββατο στις φυλακές Κορυδαλλού----«Άντε, ρε… βλάχο»!  Πώς απέκρουσε η πρώην του Ολάντ το επιθετικό φλερτ του Σαρκοζί.

 

ΕΘΝΟΣ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ας κάνουν το χρέος τους! ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ EUROSTAT – Το φάντασμα του χρέους απειλεί όλες τις χώρες της Ευρωζώνης----Το σύνδρομο της Θράκης ξαναχτύπησε τον ΣΥΡΙΖΑ – ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ----Η… ανάσταση της κερδοσκοπίας – ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΒΕΝΖΙΝΗ----Συζητώντας με τον «Γκάμπο» για έρωτα και πολιτική – ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥ----ΘΡΥΛΟΣ & ΠΑΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ – ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πώς θα δοθεί το επίδομα 500 ευρώ σε 75.000 ένστολους – ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ----ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΜΕ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ KFW----«Απομακρυνόμαστε σιγά-σιγά από την κρίση» - ΣΤΑ 3,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ EUROSTAT, ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ----ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΑΟΥΛ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΧΜΕΤ ΚΟΥΡΤ----ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN----ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ FINA FOUR ΟΙ «ΑΙΩΝΙΟΙ» - «ΤΕΛΙΚΟΙ» ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ----Προβάδισμα Ρεάλ για τον τελικό – 1-0 ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,8 δις η Eurostat ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 3,4 δις η ΤΡΟΪΚΑ – Λογιστικά κόλπα για να μην καταρρεύσει το success story----Πάνω από 2 εκατ. οι ανασφάλιστοι στην Ελλάδα----ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΡΑΚΗΣ - Χάνει την μπάλα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν τη βρίσκει η Ν.Δ.----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Με ρελάνς αλά Γεωργία απειλεί η Μόσχα----ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ – Αδίκημα η απαγωγή από το κράτος----ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ – Ελπίδες για θεραπεία σε χρόνιες ασθένειες----ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ – «Με απέκλεισαν από την κηδεία της μητέρας μου»----Για ολική ανατροπή οι «αιώνιοι» - ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ 2-2.

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ακριβό μου πλεόνασμα – Μεγάλη αύξηση χρέους, ανεργίας και ύφεσης----Ιδιοκτήτες παραδίδουν τα σπίτια τους στην Εφορία----ΘΡΑΚΗ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ Μετωπική ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-----720 προσλήψεις σε μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, ΗΠΑ----ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ – Περισσότεροι οι δικαιούχοι----ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ – Πρώτη μέρα στο σχολείο----ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ – Αποκατάσταση της αδικίας----Στην Ισπανία της κρίσης…

 

ΤΑ ΝΕΑ: Η Οδύσσεια των Ελλήνων έως το πρωτογενές πλεόνασμα----ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ – Αγνόησαν την ΟΛΜΕ και έκαναν μαθήματα----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Η Μόσχα απειλεί και πάλι με επέμβαση----ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – Η «Αυγή» αδειάζει τον γραμματέα του… ΣΥΡΙΖΑ----ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ – Εύποροι στην ουρά για το 500άρικο!----ΕΛΚΟΣ – Πώς το στρες πληγώνει το στομάχι----ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ – Ολυμπιακός και ΠΑΟ κυνηγούν την ολική ανατροπή.

 

ESPRESSO: Ο ΝΟΤΗΣ στα σαγόνια της Εφορίας – Ο εκκεντρικός τραγουδιστής σε νέες περιπέτειες – Δεν πλήρωνε το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, του δέσμευσαν τις καταθέσεις και του πήραν ήδη 26.000 ευρώ----ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ – Απόπειρα απόδρασης από Έλληνα και Ρουμάνο απετράπη με τη βοήθεια Αλβανού----Η «άγρια» χυλόπιτα της Τριερβελέρ στον Νικολά Σαρκοζί----ΣΗΜΑ FBI – ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ----«Ωραία κοιμωμένη» η κόρη του Αρσένη----ONLINE «ΚΟΛΕΓΙΟ» ΜΑΓΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ.