X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Το νέο ευνοϊκό σύστημα απόδοσης ΦΠΑ, η τακτοποίηση αυθαίρετων κτισμάτων και οι εξελίξεις στην Ουκρανία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το νέο καθεστώς καταβολής ΦΠΑ από επιχειρήσεις, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τη νομιμοποίηση αυθαίρετων κτισμάτων στον αιγιαλό, καθώς και η εξελίξεις από το μέτωπο της Ουκρανίας είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

 

Η ΑΥΓΗ: Σημαία αντίστασης στην πολιτική Μέρκελ – Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ----Κυβερνητική υποκρισία για ΣΥΡΙΖΑ – Όταν ο Σαμαράς ονόμαζε «τουρκική» τη μειονότητα----Η «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ 98 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ – Ψηφοδέλτιο για μια ιστορική αλλαγή στην Αθήνα-----ΔΝΤ: Από φθινόπωρο συζήτηση για το χρέος----Κρητική απάντηση σε «ανιστόρητο πρώην υπουργό»----ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ – Η κρίση βλάπτει σοβαρά τις συνθήκες εργασίας----ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ – Νετανιάχου μαινόμενος κατά της συμφωνίας----ΑΝ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Αιματηρή επέμβαση κατά των ρωσόφωνων.

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανάπτυξη μέσω μείωσης φόρων – Και αποκλιμάκωση των ασφαλιστικών εισφορών προβλέπει το σχέδιο «Ελλάδα 2012»----Παραχώρηση ακινήτου για εξόφληση φόρου κληρονομιάς – Αλλά χωρίς ρέστα----Συνεχίζεται η σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Με φόντο τη μειονότητα----Ανησυχίες για πιθανή ρωσική εισβολή στην Ουκρανία----Ειδικό Εφετείο ταχείας εκδίκασης – Για υποθέσεις διαφθοράς, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, τρομοκρατίας και άλλες----20.210 πορείες και διαδηλώσεις στα τέσσερα έτη του Μνημονίου – Σε όλη την επικράτεια----Ξαναρχίζουν διεθνή δρομολόγια του ΟΣΕ.

 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η κυβέρνηση του Κιέβου ματώνει την Ουκρανία με τη στήριξη ΕΕ και ΗΠΑ----ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – Στους τόπους δουλειάς το μήνυμα της ταξικής Πρωτομαγιάς----ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ – Κριτήριο ψήφου η συνέπεια λόγων και έργων----ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»----ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ – Διαφημίζει τη λίστα των αντεργατικών ανατροπών.

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΙΔΟΥ οι σωτήρες της χώρας! Οργιάζουν οι πληροφορίες ότι ο Μπομπ Τράα (πρώην αντιπρόσωπος του ΔΝΤ) επέστρεψε στην Αθήνα για δουλειές επί των ερειπίων που ο ίδιος δημιούργησε----Πρόβλημα στις λαϊκές! Σε απεργία οι παραγωγοί----Πλεόνασμα 3,4 δις ή δημοσιονομικό έλλειμμα 15,9 δισ----20.210 διαδηλώσεις με… αμέτρητα δακρυγόνα----ΑΙΩΝΙΑ ΔΗΜΑΡ----Μέτρα-σοκ στον τελικό----Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ----Η Ανάσταση του Κασιδιάρη στον ναό της Αστυνομίας----ΚΑΘΕΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΤ ΣΕ ΒΡΕΦΟΣ ΗΜΕΡΩΝ----Με δύο σέντερ φορ ο Άρης από «ντέρμπι»----Το κράτος θα «δέχεται» ακίνητα (από όσους δεν έχουν) για… φόρο κληρονομιάς.

 

ΕΘΝΟΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ της επανεκκίνησης – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ----ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ – Τέλος τα τεκμήρια για τα χαμηλά εισοδήματα----ΣΥΡΙΖΑ – Με λάβαρο τον Γλέζο επιχειρούν να σβήσουν τη φωτιά----ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤ----720 προσλήψεις-εξπρές στις συγκοινωνίες – ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πρώτα είσπραξη, μετά καταβολή ΦΠΑ – ΕΥΝΟΪΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ----Ε.Ε.: «ΝΑΙ» ΣΤΗ ΔΟΣΗ 6,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ----ΟΙ 100 ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΩΣ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ----«Απόβαση» με φέτα και άλλα τυριά στις ΗΠΑ από «Δωδώνη» - DEAL Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ----ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – Βάζουν τον Γλέζο για να «κρύψουν» τα φάουλ στη Θράκη----ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΕΕ – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ----Εκλογικό επίδομα 140 ευρώ σε 67.500 ένστολους – ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ----EUROPA LEAGUE: ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΒΙΛΗ.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΧΑΔΙΑ ΤΩΡΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΕΤΑ – Ψέματα και αλήθειες με φόντο τις ευρωεκλογές----Ουκρανία: με το δάχτυλο στη σκανδάλη----Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ – ΤΑ Greek Statistics επιστρέφουν----ΣΥΡΙΖΑ – Με τον Μ. Γλέζο στην Ευρωβουλή----ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ – Χρωστάνε 100 εκατ. στο ΝΑΤΟ----ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ – Τα συλλυπητήρια δεν έπεισαν----Ο Γιώργος με τον Κουβέλη ΜΑΖΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Δεν πληρώνουν δεν πληρώνουν – ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ: στα χαρτιά ακόμα η έκτακτη εισφορά τους – Απλήρωτα και χρέη 100 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία----Πληρωμή φόρων κληρονομιάς, παραχωρώντας ακίνητα----Σαμαράς: όταν μιλούσε για «τουρκική μειονότητα»----18 ΑΝΩ – Μαχαίρι στην απεξάρτηση----ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ – Πρότυπη μονάδα----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Μυρίζει μπαρούτι…----ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ναυάγιο στις ειρηνευτικές συνομιλίες----ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Κλαδεύοντας την Ελιά----BLOOMBERG – Μαγειρεύουν την έξοδο----ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ – Έλληνες, οι πιο δυσαρεστημένοι.

 

ΤΑ ΝΕΑ: Παράθυρο για τα αυθαίρετα στον αιγιαλό – Στη διαβούλευση το νομοσχέδιο για την εξαγορά και νομιμοποίηση των καταπατημένων εκτάσεων----ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – Πώς και γιατί είπε το «ναι» ο Μ. Γλέζος----Έντεκα ακόμη νέα πρόσωπα για Το Ποτάμι----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Εμφύλιος σε αργή κίνηση----ΑΓΟΡΕΣ – Ψήφος εμπιστοσύνης (και) στην Εθνική Τράπεζα----ΜΠΑΓΕΡΝ – Η σταύρωση του Γκουαρντιόλα και η κόλαση του Ρουμενίγκε.

 

ESPRESSO: ΓΙΑΤΙ έφυγε από τον ΣΚΑΪ – Το διαζύγιο του Νίκου Ευαγγελάτου από το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου – ΣΗΜΕΡΑ (;) ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ----«Θέλουν να με κλείσουν φυλακή» - ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΪΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ----ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ----ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΙΑΡΧΟΥ – Η… βασίλισσα των δαχτυλιδιών----ΤΟ… ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕ! ΠΟΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ.