X

Ο δήμαρχος χούφτωσε τη βασίλισσα Μάξιμα

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η απρεπής χειρονομία του 64χρονου Ντε Γκράαφ προς τη 42χρονη σύζυγο του Βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ.

Ant1news

«Δε θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο», υποστήριξε ο δήμαρχος του Amstelveen (προάστιο του Άμστερνταμ), όταν πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν επίμονα εάν το «χούφτωμα των βασιλικών οπισθίων» ήταν εσκεμμένο ή όχι.

Ωστόσο το βίντεο που τράβηξε ένας αμερικανός δημοσιογράφος και το ανέβασε στο διαδίκτυο καίει τον 64χρονο δήμαρχο Φρεντ Ντε Γκράαφ, ο οποίος δεν αντιστάθηκε στα κάλλη της 42χρονης βασίλισσας Μάξιμα.

Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Ημέρας του Βασιλιά», με τον Βίλεμ-Αλεξάντερ να είναι λίγα μέτρα μακρύτερα.

Σε μία κίνηση αβροφροσύνης ο Φρεντ Ντε Γκραάφ απλώνει το χέρι του και ακουμπάει τα οπίσθια της βασίλισσας Μάξιμα, καθώς εκείνη χαιρετάει το πλήθος.

«Της έπιασε τον κ***» ακούγεται μία φωνή από το πλήθος, στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και έκτοτε έχει πυροδοτήσει ποικίλα σχόλια στην Ολλανδία.