X

YFSF: Ο… Φρέντι Μέρκιουρι «έκλεψε» την παράσταση

Για άλλη μια φορά οι διαγωνιζόμενοι στο Your Face sounds Familiar κατάφεραν να δυσκολέψουν την κριτική επιτροπή, αλλά και το κοινό στην ανάδειξη του νικητή!

Ant1news

 

 

Χαμόγελα σκόρπισαν με τις επιτυχημένες μεταμφιέσεις τους για ακόμη μία Κυριακή, οι συμμετέχοντες στο Your Face sounds Familiar! Όλοι απέσπασαν θετικές κριτικές, αλλά αυτός που αναδείχθηκε νικητής της βραδιάς ήταν ο Άρης Πλασκασοβίτης, που ως Φρέντι Μέρκιουρι κέρδισε τις εντυπώσεις!

Σύμφωνα με την βαθμολογία των κριτών, πρώτη ήταν η Σοφία Βόσσου, με τον Άρη Πλασκασοβίτη να έρχεται δεύτερος, όταν όμως προστέθηκε και η βαθμολογία του κοινού, το τελικό αποτέλεσμα άλλαξε, με τον νεαρό ηθοποιό να παίρνει την πρωτιά και να προσφέρει το χρηματικό έπαθλο στο Κοινωφελές ίδρυμα «Ελίζα» στην Θεσσαλονίκη.

Πολύ καλός ήταν ως Γιώργος Μαργαρίτης και ο Γιάννης Σαββιδάκης, ενώ και η Σοφία Κουρτίδου ως Μπέσσυ Αργυράκη, παρουσία μάλιστα της δημοφιλούς τραγουδίστριας, απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Απολαυστικός ήταν για άλλη μια φορά ο Κώστας Δόξας που κλήθηκε να ενσαρκώσει τον Χούλιο Ιγκλέσιας, ενώ εντυπωσιακή ως Αρέθα Φράνκλιν ήταν η Σοφία Βόσσου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου λικνίστηκε στους ρυθμούς της Τζένιφερ Λόπεζ, ο Παντελής Καναράκης ως Τζον Τραβόλτα μας μετέφερε στο διάσημο Γκριζ, η Βανέσα Αδαμοπούλου τα έδωσε όλα ως Ανούκ, η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν απολαυστική ως Μιχάλης Ρακιντζής, ενώ ο Λευτέρης Ελευθερίου ενσάρκωσε τον Στέλιο Καζαντζίδη.