X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Τα δάνεια του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), το ασφαλιστικό σύστημα και η αγορά ακινήτων μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η ρύθμιση «ανάσα» για 97.343 δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα και η αγορά ακινήτων είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΓΙΑΤΙ φτιάχνουν καταφύγια – «Χώροι προστασίας του πληθυσμού» σε ν/σ του υπ. Περιβάλλοντος – Για ακραία καιρικά και φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές επιθέσεις, πυρκαγιές και καταστροφικές απειλές από πόλεμο----ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ; Τι δήλωσε ο πρόεδρος των ευρ. Επιμελητηρίων ότι του ζήτησε ο Σαμαράς να πει στη Μέρκελ----Αγοράζει θέατρο ο έμπιστος του Βενιζέλου----ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ – Η «επαναστατική» αποδόμηση των θέσεων του… Λαφαζάνη----Όλη η προκήρυξη για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές----ΕΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ ΤΟΥ 414 ΣΝ – Απογοητευμένοι αξιωματικοί, οπλίτες από τη ζωή τους!----ΤΟ ΣΔΟΕ αναζητεί (τώρα!) τα διαδικτυακά ψώνια.

 

ΕΘΝΟΣ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΞΠΡΕΣ για τα δάνεια του ΟΕΚ – ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ 50% ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΔΟΣΗΣ – Τι προβλέπει η διάταξη των υπουργείων Εργασίας και Ανάπτυξης για τους 97.343 δανειολήπτες----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ----ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ – Ατζέντα ανάπτυξης και θεσμικών αλλαγών----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ – Δημοψήφισμα ζωής οι ευρωεκλογές----ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Σκοτώθηκε 13χρονος σε λούνα παρκ----ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – Οι «μπέμπηδες» τον έκαναν ξανά μεγάλο----Βέρα στο… αριστερό για τον Τζορτζ Κλούνεϊ – ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ 36ΧΡΟΝΗ.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι ευκαιρίες για σύνταξη πριν από τα 62 έτη – ΓΙΑ 800.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΟΙ 15 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ 55----ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ» ΤΗΣ FYROM ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»-----Τι προβλέπει η προκήρυξη για τις στρατιωτικές σχολές – ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ----Απίστευτη τραγωδία σε λούνα παρκ με θύμα 13χρονο – Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ----«ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ» ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ----ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ – Η ΚΑΛΛΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΝΒΑ----Το νέο έντυπο Ε41 για το φόρο υπεραξίας ακινήτων----ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – Διαγραφή δανείων του ΟΕΚ για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς----ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΜΠΕΡΓΚ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΠΑΟ, ΠΟΥ ΔΙΕΣΥΡΕ 4-1 ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ----ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ – «Χαστούκι» του Μουρίνιο στη Λίβερπουλ.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΟΙ 12+1 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ – Από το 2015 αλλάζει και ο υπολογισμός της σύνταξης----«Να μη ρίχνουν λάσπη σε μια Ελληνίδα Ρομά» - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΠΙΧΑ ΣΤΗΝ «Ε»-----Ομπάμα κατά Πούτιν----Η ΝΤΟΡΑ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – «Μικρό κόμμα η Ν.Δ.»----ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ – Τα νέα μέτρα 7,7 δις ευρώ είναι εδώ----ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ – Αυτόματη ειδοποίηση με κινητό----ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – Καμπάνια αναγνώρισης του τρίτου φίλου----ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο θρίαμβος του ΠΑΟ και ποδοσφαίρου.

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – Ποιοι θίγονται από τις αλλαγές----ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ – Τροπολογία-σκάνδαλο υπέρ των διαπλεκομένων----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΟΡΤΟ – Πορεία στην Ευρώπη…----ΠΑΣΟΚ – Πανικός στη Χαριλάου Τρικούπη----ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ – Με τα μάτια των μαθητών----ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Τα επαγγέλματα της κρίσης----ΚΡΗΤΗ-ΣΦΑΚΙΑ – Πλωτό τείχος υπό βροχή----ΜΩΡΑΛΗΣ-ΜΠΕΟΣ: το ποδόσφαιρο στην πολιτική.

 

ΤΑ ΝΕΑ: Ξεπαγώνει η αγορά ακινήτων -  Μπαίνει σε εφαρμογή ο φόρος υπεραξίας στις αγοραπωλησίες – Πώς θα γίνεται ο απολογισμός και ποιοι δεν θα τον πληρώνουν----Τέλος το ΔΙΚΑΤΣΑ για δικηγόρους από κολέγια----Αλλάζουν όλα στον χάρτη της Ποινικής Δικονομίας----ΤΣΙΠΡΑΣ – «Η κατάρρευση της λιτότητας θα αρχίσει από την Ελλάδα»----ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ – «Το πρόβλημα της Θράκης δεν είναι οι μειονότητες»----ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ – Με όπλο το τέλος του Μνημονίου----ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – Η σταθερότητα περνάει από την Ελιά----ΣΠΟΡ - Θρίαμβος στη σκιά των χούλιγκαν.

 

ESPRESSO: Ο ΡΕΜΟΣ τρέχει για τον Μόρα! Το δράμα του αδελφού του διεθνούς ποδοσφαιριστή που παίζει στην ιταλική Hellas Verona – Η μεγάλη κινητοποίηση της ομογένειας της Αυστραλίας για τον άτυχο 34χρονο που διαγνώστηκε με λευχαιμία----ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ! Νεκρός 13χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά και η αδελφή του----ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ – Ο Μητροπάνος «έσπασε» τα μηχανάκια τηλεθέασης----Ο αρραβώνας του εργένη Κλούνεϊ με hot δικηγόρο----MOULIN ROUGE – Ο «ΜΑΓΙΚΟΣ» ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΡΕ----Αγοράζει τώρα και θέατρα ο Παναγιώτης της «Σελήνης»----ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ 384.615 ΕΥΡΩ (!) ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΕΣΙ.