X

Γόβες-στιλέτο από... ατσάλι και σιλικόνη

Ο σχεδιαστής των Borgezie Riviera υπόσχεται άνετο περπάτημα 24 ώρες το 24ωρο.

Ant1news


Γόβες στιλέτο από ατσάλι και μασίφ ασήμι για… ξεκούραστο περπάτημα, ισχυρίζεται πως δημιούργησε ο Βρετανός σχεδιαστής υποδημάτων Κρις Σέλις.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το νέο δημιούργημα του Σελις είναι τα ψηλοτάκουνα «Borgezie Riviera», ένα ζευγάρι γόβες- στιλέτο από μασίφ ασήμι και ατσάλι, υλικά τα οποία σε συνδυασμό με τη σιλικόνη, υπόσχονται άνετο περπάτημα για μια… χιλιετία καθώς οι γόβες έχουν εγγύηση χίλια χρόνια.

Η σόλα και το τακούνι μπορούν να αντικατασταθούν, έτσι ώστε τα παπούτσια να αντέχουν στο χρόνο, προσθέτει ο Κρις Σέλις στην «Daily Mail», και επισημαίνει ότι η τιμή τους- περί τις 1000 λίρες- μπορεί να είναι αρκετά τσιμπημένη, ωστόσο, πρόκειται για μία καλή επένδυση.

«Οι γόβες αυτές είναι μία καλή επένδυση αν σκεφθεί κανείς ότι οι γυναίκες θα μπορούν να τα δώσουν και στις εγγονές τους», τονίζει ο Σέλις.

Ο 48χρονος σχεδιαστής υποδημάτων, από το Μπέρμιγχαμ, προσπαθούσε να τελειοποιήσει το δημιούργημά τους επί δυο χρόνια γιατί « έπρεπε να ληφθούν υπόψη οι συμβουλές των ορθοπεδικών και να συνδυαστούν αρμονικά με τις επιταγές της μόδας».