X

Δραματική διάσωση μεθυσμένης από απλώστρα ρούχων

Μία μεθυσμένη γυναίκα που βρέθηκε να αιωρείται έξω από το παράθυρο του σπιτιού της, κολλημένη σε μία απλώστρα ρούχων, διασώθηκε την Τετάρτη στην κινεζική επαρχία Τζιανγκσού.

Ant1news



Η μεθυσμένη γυναίκα βρέθηκε να κρατιέται με τα χέρια της από τις σιδερένιες μπάρες της απλώστρας ρούχων του παραθύρου της στον 4ο όροφο, ενώ η μία από τις μπάρες είχε ήδη λυγίσει από το βάρος του σώματός της.

Μία ομάδα πυροσβεστών εισέβαλε άμεσα στο σπίτι της, σε μία προσπάθεια να την διασώσει από το εσωτερικό του σπιτιού και την πρόλαβε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Την ώρα που οι πυροσβέστες τοποθετούσαν γύρω από τη γυναίκα μία ζώνη ασφαλείας, όλες οι σιδερένιες μπάρες της απλώστρας έσπασαν, αλλά ευτυχώς οι διασώστες κατάφεραν να την κρατήσουν με τα χέρια τους και να της σώσουν τη ζωή.

Οι πυροσβέστες τράβηξαν τη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, ενώ στη συνέχεια η ίδια ξέσπασε σε λυγμούς από τον φόβο που έζησε. Η 20χρονη βρέθηκε να μυρίζει έντονα αλκοόλ, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για τον οποίο σκαρφάλωσε στο παράθυρό της. Η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.