X

Ουκρανή ηθοποιός έκανε σεξ με φάντασμα και το «απόλαυσε»

Με το στόμα ανοιχτό άφησε το κοινό μίας τηλεοπτικής βρετανικής εκπομπής η Ουκρανή ηθοποιός, Νατάσα Μπλάσικ, όταν υποστήριξε ότι έχει κάνει σεξ με φάντασμα.

Ant1news



Μιλώντας στην εκπομπή «This Morning», η όμορφη Ουκρανή ηθοποιός, που έχει παίξει στην ταινία «Paranormal Activity 2», ισχυρίστηκε ότι είχε ερωτική επαφή με ένα φάντασμα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις και παραδέχθηκε πως «πραγματικά απολαυστικό».

Η Νατάσα Μπλάσικ πρόσθεσε πως το φάντασμα είχε μία «γαλήνια» επίδραση πάνω της και περιέγραψε με λεπτομέρειες το σεξ με τον… αόρατο επισκέπτη. «Ήμουν σε ένα δωμάτιο του σπιτιού μου, μόνη μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε πως την ώρα που ξάπλωνε στο κρεβάτι ένιωσε κάτι να μπαίνει στο δωμάτιο, χωρίς να μπορεί να δει τι ήταν αυτό.

«Μπορούσα να αισθανθώ ότι κάποιος με άγγιζε με τα χέρια του (…) και ένιωσα το βάρος του σώματος του επάνω μου», συμπλήρωσε η ηθοποιός, σημειώνοντας, όμως, ότι δεν μπορούσε να δει κανέναν.  «Την πρώτη φορά ήμουν πολύ μπερδεμένη από όλα αυτά, αλλά τότε αποφάσισα να χαλαρώσω και ήταν πραγματικά, πραγματικά απολαυστικό. Το απόλαυσα αυτό που συνέβη», τόνισε και παραδέχθηκε ότι ο «αόρατος εραστής» έφυγε χωρίς να πει ευχαριστώ μετά το σεξ.

Η Ουκρανή ηθοποιός, που είναι παντρεμένη, ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν ανησυχεί για τις… μεταφυσικές της σχέσεις και πως δεν αισθάνεται απατημένος.